Rodičovsky zaměřená znamení zvěrokruhu, která chtějí adoptovat dítě

Rodičovsky zaměřená znamení zvěrokruhu, která chtějí adoptovat dítě
Ne každý touží po adopci, pokud může mít vlastní dítě. A někdy je myšlenka na adoptování dítěte problém i v případě, že se vlastní dítě nedaří. Někteří lidé nesnesou myšlenku, že by vychovávali cizí dítě. To však není Váš případ, pokud patříte do jednoho z uvedených znamení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud máte dítě, jste ochotni mu věnovat veškerou lásku. Máte rádi totiž všechny děti. To znamená, že pokud byste adoptovali dítě, viděli byste v něm sebe, ne někoho jiného. Nemáte rádi posuzování lidí podle původu a uděláte vše pro to, aby se Vaše dítě cítilo naprosto šťastné.

Vychováváte z dětí klidné a vyrovnané lidi. Učíte je, že nezáleží na tom, odkud člověk pochází, ale vše záleží na charakteru člověka. Pokud máte vlastní i adoptované dítě, nikdy by Vás nenapadlo dělat mezi nimi rozdíly.

Rak (22. června – 22. července)

Vše, co chcete dělat, je vychovat dítě tak nejlépe, jak jen můžete. Staráte se o výchovu i těch dětí, které vůbec neznáte, například na ulici vštěpujete dětem do hlavy rozumy, pokud dělají něco špatně. Tento postoj zaujímáte kvůli Vaší pečující povaze.

Pokud se rozhodnete dítě adoptovat, považujete ho za své a chováte se k němu, jako byste byli jeho biologický rodič. Nejraději byste adoptovali všechny děti, které čekají na adopci, a těm byste adoptovali zvířata ze všech útulků, kolik v sobě chováte lásky, ale dobře víte, že to není možné. To však nemění nic na tom, že můžete uvažovat o adopci několikrát.

Zdroj: Yulia Prizova / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Děti přímo zbožňujete. Není divu, že aktivně vyhledáváte jejich přítomnost. Vždy se ujišťujete, zda někdo z Vašich rodinných příslušníků či přátel nepotřebuje celodenní hlídání dětí. Dětem jdete vždy příkladem.

Adopce je pro Vás další možnost, jak strávit hodně času s dětmi a zároveň mít někoho, kdo by rád poslouchal Vaše rady. Jako rodiče nikdy neselžete, naopak děti učíte, že agrese nikdy nic skutečně nevyřeší. Vaší horší stránkou je, že své děti máte tendenci rozmazlovat a vždy se za ně postavit, ovšem to ke štěstí Vašeho dítěte, dokud bude žít u Vás, jen dopomůže.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ve svých dětech vidíte svou přesnou kopii. Ne vzhledem, ale chcete, aby byli stejně úspěšní jako Vy, a takto je také vidíte ještě v raném dětství. Nezáleží na tom, zda je to Vaše biologické dítě či adoptované, chcete předávat své životní zkušenosti lidem, kteří si to zaslouží.

Odstrčené děti jsou pro Vás přesně tento typ lidí. Není proto vyloučeno, že půjdete adoptovat děti. Své děti milujete více než svého partnera, vlastní či adoptované. Cizí DNA není ve vztahu mezi Vámi a Vašimi dětmi žádnou překážkou, víte, že všichni jsme lidi.

Zdroj článku: