Nejhorší způsob, jak naštvete lidi, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu

Nejhorší způsob, jak naštvete lidi, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu
Každý má svůj osvědčený způsob, jak nejlépe naštvat ostatní. Ačkoliv se jedná o špatný čin, někteří z nás tuto „zábavu“ vyhledávají pravidelně. Zkontrolujte si, zda způsob vašeho znamení používáte i vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud se vám nelíbí, jak s vámi lidé zachází, začnete ignorovat jejich přítomnost. Jelikož vždy víte, co máte dělat, vaše odcizení spoustu lidí naštve.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš nejhorší způsob, jak naštvat lidi, je neudělat to, co chtějí. To se vám daří, poněvadž jste tak tvrdohlaví, že pokud vás někdo do něčeho nutí, zkazíte mu den.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud vám někdo řekne něco urážlivého, naštvete se. Vaše naštvání je hodně emocionální a vy dotyčného umíte naštvat také. Nejčastěji na něj shazujete všechnu vinu, což je váš nejhorší způsob, jak naštvete lidi.

Rak (22. června – 22. července)

Rádi vytahujete všechny chyby, které lidi udělali ve vaší přítomnosti, v tu nejnevhodnější chvíli. To je důvod, proč od vás lidé odcházejí, pokud nemáte nejlepší náladu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud máte pocit, že nejste středem vesmíru, dáte ostatním lidem najevo, že se mýlí, tím nejhorším možným způsobem – uděláte jim ze života peklo, dokud nezmění názor. Tyto vaše nálady lidé nemají rádi a naštvou se.

Panna (23. srpna – 22. září)

Říkáte lidem zcela upřímně, co si o nich myslíte, což je vaše nejsilnější a také nejhorší zbraň proti ostatním. Nejčastěji se k tomuto činu uchylujete, pokud někdo zkazí váš dokonalý plán.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemáte žádnou tajnou zbraň, nesnažíte se ostatní naštvat. Pokud někdo zraní vaše city, uzavřete se do sebe a litujete se. Na většinu lidí to působí jako váš způsob, jak naštvat lidi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte určitou radost z ubližování druhým. Jste dost inteligentní, abyste věděli, co toho daného člověka naštve. Nejčastěji lidi naštvete svým hrubým jazykem.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Touha po naštvání lidí vznikne, jakmile vám někdo řekne, co máte dělat. Vy to prostě dělat nebudete. Abyste docílili co největšího naštvání ostatních, vymyslíte si náhradní plán.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste klidní a lidi chcete naštvat jen málokdy, například když někdo kritizuje vaši práci. Pokud se tak stane, budete se snažit to dotyčnému oplatit stejným způsobem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste obdařeni obzvláště velkou kreativitou, tudíž pokud vám někdo řekne, že váš názor není správný, má se na co těšit. Vždy vymyslíte nový způsob, jak lidi kolem sebe naštvat.

Ryby (19. února – 20. března)

Nejhorší způsob, jak naštvete lidi kolem sebe, je ten, že ze sebe uděláte toho největšího chudáka na této planetě. Pokud vás někdo zklame, ztratí vaši důvěru, což brzy pocítí.

Zdroj článku: