8 osobnostních rysů, jimiž muži Lvi vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Lvi vynikají
Muž narozený ve znamení Lva je ambiciózní a vždy touží po pozornosti. Někdy se s Vámi neškodně pohádá jen proto, aby si získal Vaší pozornost. Jaké osobnostní rysy jsou specifické pro muže narozeného v tomto hvězdném znamení?

Má chrabré srdce

Cokoliv tento muž udělá, udělá z dobré vůle. Vždy se snaží, aby co nejvíce lidí kolem něho bylo spokojených. Nic nedělá za příslib finanční odměny, všechno dělá z dobré vůle. Pokud máte problém, s nímž si nevíte rady, můžete za tímto partnerem kdykoliv přijít a on Vám pomůže.

Je sebevědomý

Ví, co dělá a jaké jsou jeho pravé hodnoty. Nepatří k těm lidem, kteří by se podceňovali. Pokud nastoupí hádka mezi Vámi a ním, buďte připravena na to, že se nehodlá jen tak vzdát. Pokud během hádky zjistí, že neměl pravdu, ještě dlouhou dobu je ochotný v hádce pokračovat.

Nikdy se nevzdá

Klade si vysoké cíle. Pokud se pro něco nadchne, menší či větší překážky při cestě za jeho snem ho rozhodně neodradí. Vždy si najde motivaci, proč by měl v plnění tohoto cíle pokračovat. Nezastaví se, dokud toho nedosáhne. V této době může být náladovější než obvykle.

Muž lev je rozeným vůdcem. Zdroj: NDAB Creativity / Shutterstock

Dokáže vést lidi

Vzhledem ke svému vysokému sebevědomí a schopnosti řešit problémy efektivně je rozeným vůdcem. Ví, jak věci fungují, a také dokáže motivovat ostatní lidi, aby jednali tak, jak on uzná za vhodné. Ví, co je pro každého člověka nejlepší, a touto cestou se ho snaží vést.

Je odvážný

Pokud jde o řešení jeho či cizích problémů, je hodně statečný a průbojný. Nezalekne se ničeho. Pokud se mu do cesty postaví silnější protivník, on se nezalekne. Chce všem okolo ukázat, že právě on je ten nejsilnější. Takový partner Vás dokáže ochránit před jinými lidmi a vždy stojí na Vaší straně, neposlouchá názory protistrany.

Lidé souhlasí s jeho rozhodnutím

Může působit trochu manipulativně, pokud se mu nedaří. Jedná však pro dobro všech lidí a ostatní jedinci si toho všímají. Většinou ho berou jako svého vůdce sami od sebe, poněvadž sice je přísný, ale je také hodně zábavný a zajímá se o problémy jiných, čehož si většina lidí u svých nadřízených či vlivnějších přátel opravdu cení.

Muž lev Vám vždy projeví svou náklonnost. Zdroj: puhhha / Shutterstock

Je nezávislý

Ačkoliv je tu vždy pro Vás i pro ostatní, aby řešil problémy, které se ho netýkají, v případě svých vlastních problémů nežádá o pomoc nikoho. Rád si je řeší sám. Řečičky ostatních ho nezajímají. Má rád, pokud se stane bohatým vlastním přičiněním a bez pomoci ostatních lidí. V hádce Vám po čase dojdou argumenty, kdežto on jich vždy bude mít dostatek.

Ve vztahu je láskyplný a romantický

Jakmile si uvědomí, že je mu s Vámi natolik dobře, že Vás označí jako svou partnerku, ve vztahu budou častěji světlejší chvilky než hádky. Romantiku a intimní chvilky si s Vámi bude užívat naplno. Vždy Vám projeví svou náklonnost, neustále Vám bude říkat, jak Vás miluje.

Zdroj článku: