Druidský horoskop na duben: Kaštan poznává sám sebe, Jasan otevře srdce

Druidský horoskop na duben: Kaštan poznává sám sebe, Jasan otevře srdce
Věštci, básnící, léčitelé nebo kněží. To všechno byli Druidové v dávných dobách. Jejich slova a činy byly velmi pečlivě vnímány, jelikož měli tito lidé velkou sílu a dokázali předurčit spoustu událostí a věcí.

I v dnešní době se lze stát Druidem, jsou na to specializované kurzy a školy, kde se dají osvojujit jejich dávné zvyky. Přečtěte si, co vám Druidové předpovídají na měsíc duben. A jelikož spatřovali velkou sílu ve stromech, tak si nejprve zjistěte podle data narození, který připadá právě vám. 

Jasmín (3. – 11. listopadu; 1. – 14. května)

Čekejte vyjasnění problémů. Vyčistí se kolem vás prostor, budete se cítit lépe, a to ocení i vaše okolí. 

Kaštan (12. – 21. listopadu; 15. – 24. května)

Duben bude ve znamení sebepoznání. Zajímáte se o seberozvoj a chcete se stát nejlepší verzí sebe sama. Hledejte lidi, kteří mají stejné zájmy a inspirujte se navzájem. 

Jasan (22. listopadu – 1. prosince; 25. května – 3. června)

Potřebujete poznat nové lidí. Vaše sociální bublina vás drží zpátky a zbytečně kvůli ní nemáte sebevědomí. Přijměte pozvání do nové společnosti a zkuste jen naslouchat. Otevřete nejen oči, ale i srdce. 

Habr (2. – 11. prosince; 4. – 13. června)

V dubnu budete řešit téma jídlo. V poslední době vás totiž hodně lidí motivovalo k tomu, abyste jedli zdravě a hlavně vidíte, že to daným lidem opravdu pomáhá, aby se cítili lépe. 

Fíkovník (12. – 20. prosince; 14. – 23. června)

Někdo kolem vás miluje drama - může to být člen rodiny nebo partner. V dubnu si uvědomíte, že se to děje pro vaše dobro - máte se naučit, jak dát lidi do klidu, ve skutečnosti totiž máte obrovskou psychickou sílu, kterou potřebujete znovu probudit. 

Buk (21. prosince, tj. zimní slunovrat)

Nejvíce se zajímáte o své zdraví. Již delší dobu řešíte zdravotní komplikace a těšte se, že v dubnu přijde nový úhel pohledu. Hlavně se soustřeďte na to, jak se cítíte vy, co vaše tělo potřebuje a neřešte okolí. 

Velmi se zajímáte o své zdraví
Velmi se zajímáte o své zdraví | Zdroj: Dudarev Mikhail/ Shutterstock

Bříza (24. června)

Potřebujete dát ven svoje emoce. Už nějakou dobu v sobě držíte pocity, která vám opravdu neslouží. Pomůže, když se z toho vypíšete nebo vycvičíte. Musíte si najít takovou aktivitu, která vás baví a zároveň prospívá vaší psychické pohodě. 

Jabloň (22. prosince – 1. ledna; 25. června – 4. července)

Již delší dobu dáváte více prostoru osobě, která vás vyčerpává, tak to zkuste změnit. Jelikož máte velmi dobré srdce, tak s vámi bohužel lidé jednoduše manipulují. Pečlivě zvažte, s kým se stýkáte. 

Jedle (2. – 11. ledna; 5. – 14. července)

Nemusíte se urputně snažit, abyste odhalili pravou tvář lidí, oni ji ukáží sami. Stačí zůstat pozitivní, říkat pravdu a být sám sebou, ono to všechno vyjde na povrch. 

Jilm (12. – 24. ledna; 15. – 25. července)

Často se rozhodujete impulzivně, tak se nedivte, že vám lidé moc nedůvěřují. Potřebujete si vybudovat tvář, které lidé budou důvěřovat. Zkuste víckrát zvážit to, co píšete a říkáte, než to vypustíte do světa. 

Cypřiš ( 25. ledna – 3. února; 26. července – 4. srpna)

Vyhýbejte se dramatickým situacím a vždy upřednostněte sami sebe a svůj vnitřní klid, i když víte, že někdo třeba neříká pravdu nebo jedná nemorálně. Chraňte si svoji čest.

Topol (4. – 8. února; 5. – 13. srpna)

 Každý dělá chyby. Důležité je, poučit se z nich a jít dál. Nejhorší je sebelítost. Vezměte tak v dubnu zodpovědnost za své činy a ocení to lidé kolem vás. 

Cedr (9. – 18. února; 14. – 23. srpna)

Proč na sebe kladete takové nároky? Nikdo jiný od vás nečeká tolik, jako vy sami. Pořád se chcete všem kolem zavděčit, působit mile a hezky, ale co z toho? Nebojte se být jiní, mít názor a ukázat, kdo doopravdy jste. 

Borovice (19. – 29. února; 24. srpna – 2. září)

Uvědomujete si, že máte mnohem větší sílu než jste tušili. To se ukazuje v průběhu dubna. Možná máte i duchovní schopnosti. Pamatujte, že se stáváme dobří v tom, co trénujem. Proto věnujte pozornost chytře tam, kam chcete. 

Vrba (1. – 10. března; 3. – 12. září)

Vaše rodina o vás má obavy. Zkuste méně pracovat a více s nimi mluvit. Život přeci není jen o penězích, ale i o vztazích. Naplánujete výlet nebo dovolenou. 

Lípa (11. – 20. března; 13. – 22. září)

Nejspíš žijete úplně jinak, než jste si před pěti lety představovali. To je v pořádku, proto od sebe nemějte žádná očekávání a spíše si užívejte přítomnost. 

Dub (21. března, tj. jarní rovnodennost)

Pokud se neumíte rozhodnout, tak to nechte plavat. Nemusíte všechno vědět a říkat hned. To, co má, tak si na vás počká.

Olivovník (23. září, tj. podzimní rovnodennost)

Soustřeďte se sami na sebe. V dubnu po vás bude spoustu lidí něco chtít, ale uvědomte si, že vás mohou pouze využívat. Potřebujete si uvědomit svoji hodnotu. Naučíte se tak říkat ,,ne“. 

Líska (22. – 31. března; 24. září – 3. října)

Zaměřte se na svoji práci. Potřebujete přijít na jiné myšlenky, v osobním životě se toho totiž děje spoustu v poslední době. Když budete myslet na práci, bude to lepší. 

Jeřáb (1. – 10. dubna; 4. – 13. října)

Kdy jste naposled měli čas přemýšlet a reflektovat o svojí minulosti? Je super, že máte plány, ale zkuste se podívat dozadu a poučit se z chyb než začnete cokoliv nového. 

Javor (11. – 20. dubna; 14. – 23. října)

Když se vám v něčem nedaří, nezaměřujte se na to. Spíše zkuste změnit činnost a nechte to být. Nejde o to, abyste problémy ignorovali, ale trocha času pomůže k lepší perspektivě. 

Ořešák (21. – 30. dubna; 24. října – 2. listopadu)

Nemáte rádi nudu, proto konečně vyrazíte několikrát do společnosti. V dubnu tak poznáte hodně nových lidí, s některými navážete profesní vztah. 

Zdroj článku:
  • Autorský text