Znamení zvěrokruhu seřazená od nejneúspěšnějších až po ty nejúspěšnější

Znamení zvěrokruhu seřazená od nejneúspěšnějších až po ty nejúspěšnější
Zatímco my můžeme být úspěšní, existují lidé, kteří to štěstí nemají. Zde vám přinášíme seznam znamení zvěrokruhu podle toho, jak hodně nejsou, nebo jsou úspěšná. Můžete se tudíž podívat, jak si vaše znamení vede. A nebojte, vždy existuje cesta, jak se stát úspěšným člověkem.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemáte problém s disciplínou, ani leností. Důvod, proč neustále nemůžete uspět, je ten, že příliš důvěřujete ostatním lidem. To se vám hodně nevyplácí a také vám to ničí cestu k úspěchu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé vám příliš nedůvěřují, poněvadž vědí, že slibujete velké množství věcí, ale plníte jen máloco z toho. Kvůli vašim planým slibům neslavíte úspěch ani v lásce, ani v kariéře.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste příliš tvrdohlaví. To není velká novinka, že? Vaše tvrdohlavost vám přinesla mnoho pozitiv, ale ještě více selhání na cestě za úspěchem. Přemýšlejte více o tom, co vám říkají vaši přátelé.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejste příliš shovívaví, zejména pokud mluvíme o lásce. Nenecháte svého partnera, aby vám sdělil svůj názor, pokud se vám jeho názor nezamlouvá. Vaše nekompromisnost vám brání v úspěchu v lásce.

Blíženci (21. května – 20. června)

V kariéře se nezaměřujete pouze na jednu oblast, vystřídáte jich několik do roka nebo se snažíte zvládnout více oblastí najednou. Nejste ale dobří ani v jedné. Zkuste si vybrat jednu a budete úspěšnější.

Rak (21. června – 22. července)

Hledáte chyby v ostatních lidech a jste značně nepříjemní, pokud zjistíte, že s tím nic nenaděláte. To se vám nevyplácí zejména v lásce. Zkuste akceptovat lidi takové, jací jsou, a stanete se oblíbenějšími.

Lev (23. července – 22. srpna)

Většinou se setkáváte s úspěchem, protože víte, co dělat, abyste uspěli. Pokud se vám však z nějakého důvodu nedaří, je to tím, že pokud dosáhnete malého úspěchu, můžete zlenivět. Motivujte se.

Zdroj: Johnyysdee / Shutterstock

Váhy (23. září – 22. října)

Jste docela úspěšní, poněvadž se na vše díváte z různých úhlů pohledu a jednáte s čistou myslí. Avšak s úspěchem přicházejí konfrontace, kterým se vyhýbáte, a také jste nerozhodní. Vydejte se jednou cestou a té se držte, mějte na paměti, že ať už se rozhodnete jakkoliv, vaše rozhodnutí bude správné.

Štír (23. října – 21. listopadu)

V kariéře si vždy najdete způsob, jak uspět. Avšak váš milostný život celkem zaostává, buďme upřímní. Nikdy plně nedůvěřujete partnerovi. To vede k hádkám. Zkuste mu více věřit, přinejhorším zjistíte, že pro vás nebyl vhodný.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vždy se do práce pouštíte naplno. Nechcete dovolit, aby se neúspěch dostavil, a to ve všech oblastech. Avšak někdy se snažíte být tak dokonalí, že po sociální stránce žalostně selžete. Věnujte se i přátelům.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Po pracovní stránce neexistuje nic, co by se vám dalo vytknout. Neúspěch se může projevit v lásce a přátelství, ne všichni lidé pochopí vaši povahu. To však není vaše vina, ale jejich.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše neúspěchy vždy vedou k vašemu velkému úspěchu, tudíž se za neúspěchy nedají považovat. Cokoliv si zamanete, do toho skáčete po hlavě, proto jste nejúspěšnějším ze všech znamení.

Zdroj článku: