Znamení, která milují kritizování jiných

Znamení, která milují kritizování jiných
Lidí, kteří rádi kritizují druhé za jejich vzhled či činy, aniž by je předtím viděli nebo je znali, je bohužel čím dál tím více. Někteří lidé to ale opravdu přehánějí. Dnes si ukážeme znamení zvěrokruhu, která podle astrologie kritizování druhých lidí přímo milují.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na všechno máte svůj vlastní způsob, jak danou situaci vyřešit. Jste jedineční ve všem, co děláte, a ve svých myšlenkových pochodech. Proto zcela nechápete, pokud někdo udělá něco jinak. Může jít o řešení problémů v zaměstnání, způsob provedení práce, řešení svých soukromých věcí nebo to, jak se lidé chovají na veřejnosti

Vy si vždy najdete záminku, jak ostatní co nejvíce zkritizovat. Myslíte to dobře, požadujete, aby lidé pochopili vaše myšlení a začali ho používat, aby nikomu nic nechybělo. Lidé se vám však začnou vyhýbat, protože při svých proslovech si neberete servítky.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vidíte, co je perfektní, a co nikoliv. Tento dar využíváte, abyste mohli všem ostatním vytknout, že něco neudělali správně a že by se to dalo vykonat lépe. Vaše kritika směřovaná na ostatní lidi je ve většině případů zcela zbytečná.

Neuvědomujete si totiž, že jste příliš sebevědomí a že ne každý je tak dokonalý, jak byste si ho přáli mít. Z toho, že ponižujete druhé, máte dobrý pocit, neboť si myslíte, že takto přinutíte svět fungovat lépe, tudíž nezahodíte ani tu nejmenší šanci vytknout ostatním jejich styl oblečení, váhu či povolání.

Vaše kritika směřovaná na ostatní lidi je ve většině případů zcela zbytečná, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Často kritizujete druhé. Ne proto, že byste z toho měli takovou radost a takové zadostiučinění, ale snažíte se je vyburcovat k lepšímu chování a co nejlepším výsledkům ve všech oblastech života. Snažíte se, aby se ostatním žilo lépe.

Chcete ostatním říci, že špatná situace, v níž se momentálně nacházejí, není konečná, pokud se zlepší a zapracují na svých nedostatcích. Těší vás, pokud zjistíte, že vaše kritika někomu skutečně pomohla, což vás vede k další kritice provedenou s dobrými úmysly, která může pomoci dalšímu člověku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Kritizujete vždy a všude, abyste poukázali na nedostatky druhých lidí, klidně na veřejnosti. Vaše kritika je ve většině případů zcela zbytečná a nikomu nepomáhá, spíše nepěkně snižuje sebevědomí. Abyste získali potřebný respekt ve vaší společnosti, neváháte ostatní kritizovat i za to, co udělali zcela správně.

Vám se nic nelíbí, většinou se snažíte lidi přetvořit k obrazu svému. Snažíte se převzít zodpovědnost za celý svět, myslíte si, že máte přirozené právo strkat nos do cizích záležitostí a řešit je podle sebe. Jakmile ucítíte lehký pocit moci, kritizujete mnohem více.

Zdroj článku: