Tito partneři si na Vás budou podle astrologie vybíjet vztek, přestože si za vzniklou situaci mohou sami

Tito partneři si na Vás budou podle astrologie vybíjet vztek, přestože si za vzniklou situaci mohou sami
Je skvělé umět rozeznat, zda to, co se Vám děje, je následkem Vaší chyby či za to může někdo jiný. Ačkoliv by se to nemělo dělat, někteří lidé ukazují zoufale prstem na své nejbližší okolí, kdo za jejich situaci může. Následující znamení na Vás jakožto na svého partnera vztekle svedou cokoliv.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tvrdohlavý Býk nikdy neuzná, že neměl pravdu nebo že udělal něco špatně. Pokud se nacházíte ve vztahu zrovna s tímto člověkem, určitě nám dáte za pravdu. Nicméně právě tyto vlastnosti vztah zhoršují, můžete si dokonce všimnout, že Váš partner je vzteklý a že ztrácí sebekontrolu, jakmile něco pokazí. Pokud si dovolíte mu říci, že si za všechno může sám, svůj vztek může obrátit převážně na Vás. Víte, že během této nálady je lepší jít mu z cesty, aby neřekl něco, čeho bude hořce litovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Člověk, který musí být za každou cenu ten nejdokonalejší, obzvláště vyjdete-li si společně na veřejnost. Záchvaty vzteku u něj nejsou ničím výjimečným, naopak jsou zcela běžné, pokud se mu něco nepovede. To nejhorší na tom je, že nemusíte ani pípnout – jakmile zjistí, že udělal něco špatně, dostane zlost až vztek a půjde si to ventilovat na Vás, přestože se můžete nacházet v úplně jiné místnosti a být potichu jako myška. Z důvodu, že nechce vypadat jako slaboch ani v soukromí, přiznání je pro něj úplně nemožné, nikdy by si to neodpustil a navíc před Vámi nechce vypadat hloupě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ta nejvíce proslulá vlastnost Štíra je ta, že za žádných okolností nepřizná, že neměl pravdu nebo že udělal chybu. Můžete se spolehnout, že nikdy nenastane den, kdy by změnil názor. On si to totiž nemyslí, myslí si, že chyby nedělá vůbec, přestože rád říkává, že nikdo není dokonalý. S tímto partnerem je to opravdu těžké hlavně kvůli jeho sobeckému jednání. Přestože důkazy hovoří o opaku, neustále na Vás bude ukazovat a říkat Vám, že za všechno, co se mu děje, můžete jen a jen Vy, nikoliv on.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Řekli jste svému partnerovi Vodnáři, že to, co se chystá udělat, je naprosto šílené a udělá tu největší chybu ve svém životě? Žádný problém, zůstane naprosto klidný. Avšak jakmile udělá chybu a Vy se mu o tom zmíníte, je oheň na střeše. O to horší to je, pokud jste ho před ní nevarovali. Ukáže na Vás a řekne, že je to pouze Vaše chyba, a začne si na Vás vybíjet vztek tím více, čím více si svou chybou emocionálně ublížil. Vymyslí skvělý příběh, který dokáže, že za všechno můžete Vy a že Vy jste vytvořili ďábelský plán, do něhož jste ho zatáhli.

Zdroj článku: