Vlastnost, kterou nejvíce opovrhujete, podle vašeho znamení

Vlastnost, kterou nejvíce opovrhujete, podle vašeho znamení
Špatná vlastnost je v každém z nás. Nemůžeme ji jen tak zahodit, můžeme se pouze naučit ji potlačit, aby neovlivňovala náš život. Nicméně spousta lidí to neumí a nechávají svým špatným vlastnostem volný průběh. Zde je vlastnost lidí, kterou opovrhujete úplně nejvíce, podle vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Opovrhujete lidmi, kteří jsou příliš pomalí. Vy osobně jste až příliš energetičtí a pomalí lidé vás příliš zpomalují. Tato vlastnost není nikterak špatná, ale značně vám komplikuje život.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nenávidíte lidi, kteří se dotýkají vašich věcí. Máte skoro panickou hrůzu z otisků prstů na vašich naleštěných věcech či drobné mastné skvrny na oblečení, které máte na sobě či v předsíni.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud vás někdo přeruší během vašeho mluvení, je z něho váš nepřítel číslo jedna. Lidi, kteří přerušují ostatní během jejich mluvení, nemáte příliš v oblibě.

Rak (22. června – 22. července)

Irituje vás, pokud vstoupíte do něčího domu a zjistíte, že předměty v uvedeném domě nejsou kvalitní. Vy si na kvalitě dáváte hodně záležet, co se týče vašeho domova, poněvadž je vaší vizitkou.

Lev (23. července – 22. srpna)

U lidí opovrhujete tím typem starostlivosti, když s vámi jednají jako s malým dítětem. Znáte své hodnoty a takové jednání je pro vás rozhodně ponižující.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemáte rádi lidi, kteří dělají všechno jen napůl a poté od toho odejdou. Trocha trpělivosti by se jim hodila, ale oni ji zřejmě nedokážou uchopit. Pokud něco není uděláno pořádně, automaticky takového člověka nemáte v oblibě.

Váhy (23. září – 23. října)

U lidí nejvíce opovrhujete jejich nenávistí. Opovrhujete člověkem, který vás nemá rád. Ve vašem dokonalém světě vás musí mít rád každý. Na oplátku předstíráte, že nemáte rádi všechny, kteří nemají rádi vás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud lidé předstírají, že jsou někdo, kdo ve skutečnosti nejsou, přímo vás to rozzuří. Poté se dotyčný člověk opravdu nemá na co těšit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pesimista je přesně ten typ člověka, s nímž se nikdy nechcete setkat. Nejenže vás takové setkání naprosto ničí, ale také těmito lidmi přímo opovrhujete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nerespektování je přesně ta vlastnost, která vám na lidech vadí nejvíce, obzvláště pokud někdo nerespektuje přímo vás. Vyjít se s vámi dá vždy, ovšem ne za těchto podmínek.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Absolutně opovrhujete lidmi, kteří se snaží za všech okolností změnit ostatní a nechtějí pochopit, že každý člověk je jiný.

Ryby (19. února – 20. března)

Nesnášíte, když vám někdo soustavně říká, co máte dělat. Takové „vůdce“ nemáte rádi. Nechcete si nechat radit, pokud o to sami nepožádáte.

Zdroj článku: