Nejotravnější vlastnost vašeho znamení zvěrokruhu

Nejotravnější vlastnost vašeho znamení zvěrokruhu
Nikdo není dokonalý, každý člověk má nějakou špatnou vlastnost. A má jich mnoho. My se však nezaměříme na ty nejhorší vlastnosti každého znamení zvěrokruhu, nýbrž na ty nejvíce obtěžující vaše okolí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neustále se snažíte ostatním něco přikazovat a řídit jejich životy. Toto není úplně ideální vlastnost a kvůli tomu, že ze sebe děláte šéfa, jste již přišli o skvělé přátele.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste značně nekompromisní. Na všechny životní situace vymýšlíte východiska sami a běda, pokud k vám někdo přijde a řekne vám, že byste to měli udělat jinak.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přiznejte si to, občas se chováte povrchně. A kvůli tomu vaši přátelé v sobě budí pocit méněcennosti. Cítí se nedoceněni, ponižováni a souzeni za to, kdo jsou.

Rak (22. června – 22. července)

Přecitlivělost je vaším hlavním nedostatkem a nejotravnější vlastností. Kdokoliv může říci cokoliv a myslet to z legrace, ale vy se začnete utápět v beznaději.

Lev (23. července – 22. srpna)

Děláte ze sebe superčlověka. Hlavně pokud jste muži, povyšujete se vždy nad ostatními, ovšem ani vy ženy nejste o nic lepší, pokud máte své stinné dny.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na všechno si stěžujete a vaši známí to (myšleno cokoliv) mohou myslet sebelépe. Manipulujete lidi ve svůj prospěch, protože jim vsugerujete, že to, co dělají, je špatně.

Váhy (23. září – 23. října)

Snažíte se vyjít vstříc opravdu všem, což se jeví jako problém, pokud se snažíte vyhovět osobám, které jsou proti sobě zaujaté. Nerozhodnost je vaše nejotravnější vlastnost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud jde o vaše problémy, nikdo se o nich nesmí dozvědět. Ovšem pokud jde o problémy jiných lidí, jste nesnesitelně vtíraví a nepřestanete, dokud z lidí nedostanete všechny potřebné informace.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Příliš se nezajímáte o své okolí, což může být výrazný problém, pokud vám někdo věří a spoléhá na vás. Jen si letíte jako šíp světem, dokud nenarazíte na překážku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ačkoliv jste nenáročný člověk, jste opravdu zhýčkaní. Pokud jde o vaše požadavky vyřčené před cizími lidmi, jste naprosto panovační a neústupní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Taktnost není vaše silná stránka, že? Jste totiž netaktní a díváte se na druhé lidi svrchu, snažíte se budit dojem nejinteligentnějšího člověka na planetě Zemi.

Ryby (19. února – 20. března)

Neustále myslíte na staré dobré časy a říkáte si, že v minulosti byl život lepší a nyní nestojí za nic. Ovšem v budoucnu budete říkat o přítomnosti, jak byla dobrá. Je to ve vás.

Zdroj článku: