4 znamení zvěrokruhu, která jsou špatná v přátelství

4 znamení zvěrokruhu, která jsou špatná v přátelství
Přátelství je občas těžké si udržet. Lidé si za ztrátu přátelství většinou mohou sami. Také víme, že naše chování je ovlivněno datem našeho narození. My vám přinášíme seznam znamení, která jsou opravdu špatná v přátelství a těžko si přátelský vztah udržují. Je možné, že zůstanou bez přátel.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přestože jste dobrými přáteli, máte problém si přátelství udržet, jelikož většina lidí nepochopí vaši náturu. Můžete být občas docela tvrdohlaví a rigidní. Jste impulzivní, sebestřední a ovládající a často můžete způsobit, že se vaši přátelé budou cítit ignorováni a odsunuti na vedlejší kolej. Máte také dominantní osobnost, která může naštvat vaše přátele a poškodit vaše vztahy.

Rada: Více naslouchejte svým přátelům, ti mají též co říci a mají na vše svůj názor. Pokud se vám nedaří najít přátele, kteří by akceptovali vaši povahu, měli byste trochu poupravit své vystupování, pokud si chcete nějaké přátele udržet.

Býk (20. dubna – 20. května)

Také vy jste nejen nejlepšími přáteli, ale vzhledem k vaší povaze spadáte také k těm nepříliš dobrým. Rádi navazujete vztahy s novými přáteli a bavíte se s nimi, ale po určité době potřebujete chvíli o samotě, abyste se dobili a introspektovali. To může mít za následek komunikační mezeru s vašimi přáteli a může to vést k tomu, že lidé budou naštvaní kvůli vašemu zvyku potřebovat trochu prostoru a soukromí.

Rada: Pokuste se přátelům vysvětlit, že potřebujete trochu té samoty, abyste regenerovali a odpočinuli si. Praví přátelé to určitě pochopí. Pokud to vaši přátelé z nějakého důvodu nechtějí pochopit, nejsou to skuteční přátelé. V tom případě byste se měli po kamarádech poohlédnout někde jinde.

Rak (22. června – 22. července)

Vzhledem k tomu, že jste často náladoví, přehnaně citliví a impulzivní, můžete se snadno zranit něčím, co vaši přátelé řekli v dobrém humoru. To může vést k hádkám, nedorozuměním a zmatkům. Jste také zběhlí v přemýšlení a můžete si v hlavě vytvořit spoustu problémů, které mohou vést k chaotickým přátelstvím.

Rada: Neberte vtípky od svých přátel osobně. Tím se nic nevyřeší. Vaši přátelé se s vámi jistě nestýkají proto, aby vás uráželi. Vysvětlete svým přátelům, že jste citlivější a ne vždy jejich humor chápete pozitivně.

 

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestože Vaše dosavadní přátelství jsou pevná, prostě nikdy nemůžete nikoho postavit před sebe. Milujete skutečnost, že jste posedlí sami sebou a sobečtí a rozhodně vám to není líto. Tento váš zvyk může vaše přátele dráždit a můžete se v nich cítit sami. Prostě v sobě nemáte znalost, co to znamená být pečujícím, starostlivým a podporujícím přítelem, který upřednostní potřeby svého přítele před svými.

Rada: Měli byste si uvědomit, že neexistujete pouze vy, jinak na to doplatíte věčnou samotou. Občasná chvála ostatních lidí neuškodí a přátelé Vás za to jistě budou mít mnohem raději.

A pokud vás zajímá, kteří lidé by se nikdy neměli spolu přátelit, pak jsou to následující:

  • Beran a Rak
  • Býk a Kozoroh
  • Býk a Blíženci
  • Rak a Váhy
  • Lev a Lev
  • Panna a Beran
  • Váhy a Štír
  • Štír a Blíženci
  • Střelec a Panna
  • Kozoroh a Střelec
  • Vodnář a Lev
  • Ryby a Vodnář

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com