Znamení zvěrokruhu, která předstírají orgasmus

Znamení zvěrokruhu, která předstírají orgasmus
Něco předstírat není pěkné. A o to horší to je, pokud se jedná o intimní záležitosti, v tomto případě o sex. Někteří lidé předstírají orgasmus, aby svému partnerovi dali pocit dobře odvedené práce a uspokojení, přestože pravda může být někde jinde. Pokud patříte do jednoho z následujících znamení, je spíše pravděpodobné, že orgasmus budete předstírat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se vám sex nelíbí, rádi předstíráte orgasmus. Ne, že by pro vás bylo natolik příjemné lhát svému sexuálnímu partnerovi, ale na druhou stranu nechcete vést dlouhé rozhovory o tom, co se vám na tom nelíbilo a co musí váš partner udělat, aby se vám to s ním začalo líbit. Tyto rozhovory jsou pro vás ztrapňující a chcete se jim vyhnout. Pokud by se vám nelíbil výkon vašeho partnera, budete předstírat vše možné a klidně budete slastně křičet, jen aby se váš partner necítil špatně. Nedovedete si totiž představit, jak byste reagovali vy, pokud by vám partner řekl, že jste v posteli selhali.

Ryby (19. února – 20. března)

Patříte k těm lidem, pro něž je těžké se někomu svěřit se svými opravdovými pocity, aby nebyli zesměšněni, a to i v případě, že s dotyčným někým sdílíte stejnou domácnost. Sice neradi trpíte, ovšem v tomto případě budete raději trpět tím, že jste někomu lhali, než abyste svému sexuálnímu partnerovi přiznali, že něco udělal špatně a že se vám to nelíbilo. Tím, že předstíráte orgasmus a uspokojení, si vnitřně zvyšujete sebevědomí, neboť pokud je váš partner spokojen s tím, že vy jste spokojeni, cítíte se dobře, jelikož víte, že jste někomu udělali radost.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vše, o co vám jde, je v posteli potěšit svého partnera, abyste získali jeho plnou pozornost. Ovšem to potěšení partnera se odráží na vašem chování v případě, že se vám nelíbí, jakým směrem se sex upírá. Svou nespokojenost nevyjádříte, jelikož svého partnera nechcete zranit. Lidé vás mohou považovat za narcistu, který má rád pouze sám sebe, ovšem tak to není, poněvadž myslíte i na druhé. Často předstíráte, že vás váš milenec potěšil, přestože opak může být pravdou.

Rak (22. června – 22. července)

Velice vám záleží na tom, co si o vás ostatní myslí. Snažíte se, aby s vašimi činy byli všichni spokojení. To samé platí i o vašem partnerovi, s nímž sdílíte ložnici. Zlobili byste se na na sebe až do konce vašeho života, pokud byste měli rozesmutnit někoho, na němž vám opravdu záleží. Je pro vás důležité vytvořit láskyplné prostředí, v němž se ostatní cítí oceňováni a podporováni. Také víte, že toho byste nedosáhli, pokud byste partnerovi přiznali, že vás nedokázal uspokojit. 

Zdroj článku: