Zářijový úplněk se blíží! Patříte mezi znamení, která jej snáší jen s velkými obtížemi?

Zářijový úplněk se blíží! Patříte mezi znamení, která jej snáší jen s velkými obtížemi?
Často se vám stává, že během úplňku například špatně spíte či trpíte nevolnostmi? Hledáte přitom řešení, ale nic nepomáhá? Možná je problém ve vašem znamení. Čtěte dál a dozvíte se, zda jste citliví na úplněk právě kvůli datu vašeho narození.

Úplněk je pro lidské emoce symbolem zvýšené aktivity, silných energetických vln a také často obdobím, kdy přehodnocujeme mezilidské či partnerské vztahy. Jeho vliv na člověka je však mnohem komplexnější a zahrnuje také celou řadu fyziologických procesů, které bychom Měsíci možná ani neměli tendenci přičítat. Jak tedy souvisí naše znamení zvěrokruhu s úplňkem a naším zdravotním či psychickým stavem? 

Beran

U Beranů se při úplňku objevuje zpravidla výraznější pocit únavy a celkově nepříjemný pocit. Není tedy dobré provádět žádná zásadní rozhodnutí, ale spíše se snažit držet sami sebe v klidu.

Býk

Na rozdíl od Berana jsou Býci v době úplňku plní energie, takže spánek bude mnohdy to poslední, na co budou myslet. Plno myšlenek je pak často může zahltit, díky čemuž mohou být frustrovaní.

Býci pocítí frustraci, Zdroj: alphaspirit.it/ Shutterstock

Blíženci

Úplněk je pro Blížence ideální dobou k uskutečnění dlouhodobých plánů.

Rak

U Raků můžeme v období Luny očekávat vyšší chuť k soutěžení a překonávání ostatních. To se jim však může nakonec také vymstít.

Lev

Lvi mohou během úplňku čelit nečekaným výzvám. Jednou z nich pak může být i chuť utrácet za zbytečnosti. Mějte se tedy na pozoru před nerozumnými výdaji.

Panna

Pro Panny je úplněk příležitostí vyrazit do baru a vybít si svou jednodenní energii.

Váhy

Váhy se v době úplňku jen zřídka setkají s pochopením od druhých. Mohou se tak neúmyslně dostat do sporu s lidmi, se kterými by běžně normálně vycházely.

Štír

Prudké emoce jsou symbolem úplňku pro Štíry. Příval pocitů a myšlenek jim pak může pořádně zkomplikovat život.

Střelec

Jste-li Střelec, snažte se během úplňku omezit interakce s lidmi na minimum – nedělalo by to dobrotu. Raději věnujte čas sami sobě, a hlavně pak odpočinku.

Kozoroh

Kozorozi jsou vůči vlivu úplňku poměrně imunní a tato fáze Měsíce je málokdy rozhodí.

Vodnář

U Vodnářů platí podobné pravidlo jako u Štírů – absence komunikace s lidmi. V tomto případě to však pramení z rozhodnutí samotných Vodnářů, kteří se při úplňku zkrátka uzavřou až na několik dní do sebe a nebude s nimi řeč.   

Ryby

U Ryb očekávejte prudké výkyvy nálad. Vhodným řešením je pak spánek.

Obecně lze říci, že nejcitlivější znamení – ať už v pozitivním, či negativním smyslu – na úplňkovou fázi Měsíce jsou Býci, Lvi, Štíři a Vodnáři. Pokud jste tedy narozeni v tomto znamení, v období Luny hned nepanikařte – vaše výkyvy chování, nevolnosti či jiná zátěž možná hned následující den začnou odeznívat. 

Zdroje článku: