Výklad tarotových karet na týden: Panny čeká úspěch, Váhy díky kartě Pětka pohárů čeká zklamání

Výklad tarotových karet na týden: Panny čeká úspěch, Váhy díky kartě Pětka pohárů čeká zklamání
Velekněžka? Čtyřka pohárů? Věž? Co znamenají tyto prapodivné názvy? Jsou to symboly tarotových karet, které nám společně s dalšími kartami pomáhají poodhalit naši budoucnost. Pojďme se tedy společně podívat na to, co nás čeká tento týden.

Beran

Otevřete se novým možnostem a příležitostem. Karta Umírnění vám přináší harmonické splynutí se svým partnerem, případně vám nabídne novou lásku, se kterou si ihned padnete do noty. V práci vás čeká úspěch, všechny úkoly budete řešit s klidem, rozvahou a jasným cílem.

Býk

Máte pocit křivdy a toho, že vám všichni dělají jen samé naschvály? Za to může tak trochu i karta Čtyřka pohárů, která vám přinese rozmrzelou náladu. Naštěstí je to jen přechodné období. Raději se uzavřete do sebe a nekonfrontujte své okolí. Vzniklé problémy neřešte zbrkle, ale raději je v klidu promyslete.

Blíženec

Poustevník je karta vašeho vnitřního já. Tento týden se tedy soustřeďte sami na sebe. Uvědomte si, co opravdu od života chcete a očekáváte. Ve vztahu si s partnerem vyjasněte své potřeby a v práci se pokuste najít to, co vás opravdu naplňuje a dělá vám radost, i kdyby to měly být maličkosti.

Rak

Nově nabytou energii, kterou získáte díky kartě Devítka holí, spotřebujte na tvorbu nových plánů a věcí. Dejte si však pozor, aby tato energie nebyla využita špatným směrem. V následujících dnech se zaměřte i na lásku a vztahy, které již delší dobu zanedbáváte.

Lev

Čeká vás důležitá a nečekaná nabídka, kterou budete muset moudře uvážit, dopomůže vám k tomu i karta Sedmička pohárů. Ve vztazích buďte tento týden opatrní, možná až trochu podezřívaví a zvažujte všechna pro a proti, proč ve vztahu zůstat nebo zda se otevřít vztahu novému.

Lvi budou ve vztahu zvažovat své možnosti, Zdroj: Prostock-studio Shutterstock

Panna

Úspěch. Toto jediné slovo vás bude provázet následující dny. V práci se vám bude dařit se vším, na co sáhnete, vaše vedení to také náležitě ocení. I ve vztahu budete mít štěstí, všechny neshody se vyřeší a čeká vás období zalité sluncem. Karta Trojka disků vám také přináší tvořivost, využijte ji.

Váhy

Začátkem týdne vás zastihne nepříjemná zpráva, se kterou se budete muset vypořádat. Díky kartě Pětka pohárů vás čeká nějaké zklamání, ukončení něčeho, co ve vašem životě hrálo dlouho velkou roli. Možná budete mít i pocit, že vás již nic dobrého nečeká. Budete to nepříjemné, ale vše nakonec přebolí a vás to jen posílí!

Štír

Osmička pohárů je silnou kartou a předá vám potřebnou energii na to, abyste pohnuli svým osudem. Možná je načase změnit svůj dosavadní život, ukončit jednu životní etapu a posunout se dál. Přechod nebude jednoduchý, ale nakonec vás to osvobodí a před vámi se otevřou nové příležitosti.

Střelec

V tyto dny si uvědomíte, že peníze a majetek nejsou v životě tím nejdůležitějším. Čtyřka disků vám navíc přinese i moc, zacházejte s ní ale velmi opatrně. Raději svůj čas zaměřte na přezkoumání svých životních hodnot a soustřeďte se na své blízké.

Kozoroh

Hvězda je krásnou kartou, která s sebou přináší i naději a radost. Pokud máte stanované nějaké pracovní či osobní cíle, zkuste je uskutečnit právě tento týden, karty jsou vám nakloněny. Budete i příjemně překvapeni, vaše cíle jsou totiž mnohem blíž uskutečnění, než jste si mysleli.

Vodnář

Buďte sami sebou! Karta Vášeň vám doporučuje, abyste se uvolnili a užívali si život naplno. Vždyť největší štěstí pocítíme pouze tehdy, když budeme sami sebou. Ve vztazích buďte více smyslí, váš partner to jistě ocení. V práci se s úkoly vypořádáte přímo znamenitě.

Ryby

Inspirace a tvořivá energie vám tedy rozhodně nechybí, a to i díky Císařovně, která nad vámi drží ochranitelskou ruku. V práci realizujte své myšlenky a nápady. V rodině vás pak čeká velmi příjemná zpráva. Bude to nový přírůstek nebo svatební oznámení?

Zdroj článku:
  • Autorský text