Beran a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Beran a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Jste stále v akci. Vždy vyrazíte jako první a někde v dálce za vámi jdou ostatní. Jste zábavný, věrný a vtipný člověk a vaši přátelé vás milují. Jen si dávejte pozor na sebestřednost a sobectví, někdy se totiž necháte sami sebou zcela ovládnout a trochu zapomenete na ty za vámi.

Lev

Toto přátelství ohnivých znamení je vztahem vřelým a trvalým. Když jste spolu, vtipy se stávají zábavnějšími, jídlo chutnějším a volný čas je beze zbytku naplněn. Společně dokážete zažít tolik zábavy, že jste schopni přehlédnout vzájemnou podobnost, touhu po moci a královském trůně. 

Vodnář

S Vodnářem tvoříte velmi inovativní a dynamický tým. Jako přátelé se vzájemně podporujete ve svých činnostech, i když jsou vaše zájmy odlišné. Vy oceňujete Vodnářovu inteligenci a on je ohromen vaší silou a horlivostí. Výborně se tak doplňujete. Když už váš přítel nemůže, dodáte mu energii, a on vám na oplátku přináší nové nápady.

zajímají vás další články na téma Horoskopy?

Střelec

Vy dva máte energie na rozdávání. Budete spolu pořádat večírky, organizovat výpravy do hor nebo chodit do tělocvičny. Ale buďte opatrní na svou bezpečnost. Oba se rádi vrháte do akce bez velkého rozmyslu, což by vám mohlo zapříčinit problémy. Vy do přátelství přinášíte nové myšlenky, které Střelec rád podpoří, jsou-li v souladu s jeho zájmy. I když jste oba sportovně založení, Střelec vám občas prchne, a to vás rozlítí natolik, že s ním několik dní nemluvíte. Ale jemu to vůbec nevadí a příště se chová jakoby se nic nestalo.

Blíženci

Když se vy dva propojíte v přátelství, společně narazíte na mnoho věcí, které by vám samostatně mohly uniknout. Vaše rozhodnost a fyzická síla může Blížencům pomoci v jejich rozhodování. Musíte si však uvědomit, že i oni mají stejnou touhu po svobodě a volnosti jako vy. Rádi zkouší nové věci, a tak vás vždy podpoří ve vašich nápadech. I přestože máte odlišné zájmy, držíte spolu krok a pokud se otevřete toleranci, budete se také skvěle doplňovat. 

Váhy

Oplýváte vlastnostmi, které tomu druhému chybí. Zatímco vy jste impulzivní a ochotní ihned do všeho skočit, Váhy jsou nerozhodné a dávají přednost klidu a míru. Vaše přátelství je tím pravým příkladem rovnováhy. Spolu se nudit rozhodně nebudete, a i po mnoha letech si budete mít stále co předávat. 

Beran

Tento vztah je požehnáním, už jen proto, že jediný Beran s vámi udrží ten správný krok. Toto ohnivé přátelství bude plné nápadů, akce, ale také sporů. Naštěstí, jak rychle se pustíte do hádky, stejně rychle se zase usmíříte. A na řadě budou opět nové výzvy, do kterých se s nadšením pustíte. 

Zdroje: