Výklad tarotových karet na tento týden: Vodnáři vyčistěte si hlavu, Karta Ďábla varuje Kozorohy před možnými komplikacemi v životě

Výklad tarotových karet na tento týden: Vodnáři vyčistěte si hlavu, Karta Ďábla varuje Kozorohy před možnými komplikacemi v životě
Tarotové karty jsou dodnes zahaleny rouškou tajemství, kterou když trochu poodkryjeme, tak můžeme nahlédnout do naší budoucnosti. Copak nám asi karty přinesou následující dny?

Beran

Věčná přetvářka se opravdu nevyplácí, buďte k sobě upřímní a přiznejte si, že vás už stejně moc nebaví se neustále přetvařovat a být někým jiným. Královna mečů vám doporučuje odhodit svou masku a být tím, kým opravdu jste. Ukažte svému okolí svou pravou tvář a otevřou se vám nové příležitosti, kterých dokážete náležitě využít.

Býk

Tento týden byste se měli zaměřit na svého partnera a svou rodinu. Zkuste si naplánovat nějakou akci, na kterou se budete moci těšit. Uvidíte, že to příjemně rozrazí stereotypní pracovní týden a možná si najdete i nové společné zájmy. Díky kartě Osmička disků se vaše rodinná pouta více upevní.

Blíženec

V práci se vám sice moc nedaří a nejste spokojení se svými výsledky, ale místo výčitek se zkuste zaměřit na podstatu, proč tomu tak je. Karta Pětka mečů s sebou totiž přináší porážku. Když však najdete příčinu vašich obtíží, zjistíte, že nakonec nad vším vyzrajete. Pozor si dávejte i v osobních vztazích, čeká vás drobný konflikt.

Rak

Následující dny byste si měli dát pozor na svůj jazyk, abyste náhodou neřekli něco, čeho byste později mohli litovat. Princ mečů vám radí opatrnost při komunikaci s ostatními. Nebuďte jízliví, nerozvážní a povrchní, k tomu všemu budete mít totiž tento týden trochu sklony. Pokud se vám ale něco nebude zdát, nebojte se ozvat!

Lev

Konečně se začíná blýskat na lepší časy! Všechny vaše problémy, starosti a zbytečné rozepře se brzy vyřeší a úspěch budete zažívat jak na poli pracovním, tak v osobním životě. Karta Trojka disků je kartou tvořivou, využijte toho a zkuste na sobě ještě trochu zapracovat.

Panna

Milé panny, čeká vás řada novinek, a to zejména díky dominantní kartě s názvem Umírnění. Jedná se o velmi silnou kartu, která vám přináší řadu nových začátků, příležitostí, vztahů, pochopení a pocitů. K tomu všemu však musíte přistupovat otevřeně a nechat se tím doslova pohltit, jen tak dosáhnete plné harmonické proměny.

Váhy

Dejte si pozor na svou náladovost, mohla by vám pokazit pracovní příležitosti. Právě v práci se vám bude dařit, všechny překážky a úkoly, společně s kartou Blázna, hravě zvládnete a budete mít radost z dobře vykonané práce, která vás naplňuje.

Štír

Princ disků vás nabádá k odvaze trochu ve svém životě zariskovat. Máte nějaké dlouhodobé plány? Bez vytrvalosti a houževnosti jich jen těžko dosáhnete, proto je zkuste trochu více prosadit a vytrvejte na svých předsevzetích. Zvládnete to!

Střelec

Karta Zisku není jen o penězích a zisku materiálním, ale také o zisku psychickém. Chovejte se ke svým přátelům a rodinným příslušníkům laskavě a ukažte jim, že je máte moc rádi. Vrátí vám to stejnou měrou a vy se budete cítit milovaní.

Střelci se budou cítit milovaní svým okolím, Zdroj: Sabrina Bracher/ Shutterstock

Kozoroh

Zlo plodí jen další zlo, proto se chovejte tak, jak chcete, aby se ostatní chovali i k vám. Karta Ďábla je hodně ošemetnou kartou a vlastně vás varuje před možnými komplikacemi v životě. Stůjte si pevně za svými názory a přesvědčením a nic vám nemůže hrozit.

Vodnář

Vyčistěte si hlavu! Alespoň jeden den v týdnu zahoďte každodenní rutinu, stres a práci a věnujte se tomu, co milujete. I kdyby to měla být jen jedna hodina. Uvidíte, že se vám bude lépe soustředit na vše ostatní. Eso mečů vám dodá zdravou sebedůvěru, a tak ji koukejte využít!

Ryby

Buďte tvořivý a neustále v pohybu, tak jako vaše karta Kolo štěstí. Maximálně využijte každé příležitosti, která se vám tento týden naskytne, rozšiřte si své obzory a uvidíte, že nebudete litovat. Občas je dobré trochu vystoupit ze své komfortní zóny.

Zdroj článku:
  • Autorský text