Výklad tarotových karet na víkend: Štíři budou hvězdou večírku, Raci si budou klást otázky

Výklad tarotových karet na víkend: Štíři budou hvězdou večírku, Raci si budou klást otázky
Léto je již téměř u svého konce a vy se ptáte, co zajímavého nám přinese tento víkend? Pojďme se na to podívat společně s tarotovými kartami. Poodkryjme pomocí jejich tajuplných a mystických obrázků naši budoucnost.

Beran

Tento víkend se pro vás ponese v duchu štěstí a radosti. Karta Devítka pohárů vám radí, abyste se dívali kolem sebe a užívali si tyto dny naplno, nejlépe s těmi, které máte rádi. Nastavte každému svou pozitivní tvář a neobracejte se ke svým blízkým zády, mohlo by se vám to vymstít.

Býk

Sněte s otevřenýma očima a uvidíte, že vám tyto dny nabídnou něco nového a nečekaného. V sobotu vám někdo nabídne pozvání, usmíření či nějaké gesto, které byste měli přijmout, zásadně to totiž ovlivní váš život. Princ pohárů vám doporučuje udělat si neděli sami pro sebe a dbát na svůj zevnějšek. Co si jít zacvičit nebo se objednat ke kadeřnici?

Blíženec

Víkend je přímo stvořený k tomu, abyste se zbavili něčeho starého a dali prostor novým věcem. Máte v plánu nějakou přestavbu bytu nebo úklid? Dejte se s chutí do toho. Pozor Šestka mečů se nemusí týkat jen materiálních záležitostí, ale i vztahových. Pokud vás tedy něco trápí, tyto dny to zkuste vyřešit.

Rak

V sobotu se dostaví hloubavá nálada a otázky typu „Proč to vlastně dělám?“ a „Dělám to dobře?“ Nepochybujte ale sami o sobě! Občas se prostě dostaví chvíle, kdy člověk ztrácí odvahu, je potřeba ji znovu získat a postavit se čelem novým výzvám a překážkám, karta Sedmička mečů vám s tím vším pomůže!

Raci si budou klást otázky proč? A možná i zapochybují, Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Lev

Buďte silní! Císař vám pomůže objevit vaše vnitřní já, tak se předtím neschovávejte. Změnu pocítíte zejména ve vztazích, přátelům a rodině jasně vymezíte vaše vztahy k nim, nechovejte se ale arogantně. Touto změnou dojde k očistě a budete se cítit mnohem lépe.

Panna

Smolné období ve vašem životě konečně končí a karta Šestka holí vám přináší vítězství! Vítězství nad svými vlastními chybami a nedostatky. Uvědomíte si totiž, že je načase dělat věci trochu jiným způsobem, a to vás zázračně osvobodí a přinese vám nové možnosti.

Váhy

Princ holí je karta, která nemá moc dlouhodobý účinek, proto byste ji měli naplno využít. Přináší vám sílu k tomu, abyste dokončili to, co jste si předsevzali. Víkend je jako stvořený k tvořivým a ručním činnostem, pusťte se do nich.

Štír

Pokud máte naplánovanou nějakou oslavu či víkendovou party, budete hvězdou celého večírku a díky kartě Trojka holí vás všichni budou zahrnovat pozorností. Pokud jste single, objeví se někdo, koho velmi zaujmete a bude u vás hledat štěstí. Pokud jste však zadaní, dejte si pozor na partnerovu žárlivost.

Střelec

Buďte otevření nápadům a připomínkám ze strany vašich nejbližších a dobře jim naslouchejte. Společně si vytvořte víkendový program, ze kterého budou nadšeni všichni, kteří se na něm budou podílet. Dvojka holí vám bude příznivě nakloněna zejména při tvůrčí práci.

Kozoroh

Princ mečů vám radí, abyste si dávali pozor při komunikaci s ostatními lidmi. Zejména v nedělní dopoledne se u vás totiž projeví špatná nálada, a vy byste tak mohli říci něco, čeho byste později litovali. Atmosféra doma bude na bodu mrazu, raději si někam zalezte a vyhněte se případným konfliktům.

Vodnář

Možná se o víkendu něco trochu zkomplikuje, ale karta Sedmička holí vám přinese odvahu na to, vše vyřešit s klidnou hlavou. Pozor však na přehnanou soutěživost, ta by se vám nemusela vyplatit. V partnerským vztahu se nebojte projevit své názory, věřte si, i váš partner uvítá drobné změny.

Ryby

Připravte se na to, že vás toho o víkendu čeká opravdu hodně! Dozvíte se řadu novinek, které vás však velmi potěší. Pocítíte zrychlený vývoj i ve vašem vztahu, užívejte si to a s partnerem si naplánujte romantický víkend, výsledky se rychle dostaví.

Zdroj článku:
  • Autorský text