Na Semirově lásce Andree z Kobry 11 se zub času pěkně podepsal. Dnes se věnuje rodině a výuce herectví

Na Semirově lásce Andree z Kobry 11 se zub času pěkně podepsal. Dnes se věnuje rodině a výuce herectví
Pamatujete si kultovní seriál Kobra 11? Auta se v něm likvidovala na počkání a nikdy jste nechápali, jak tohle všechno hlavní hrdina Semir a jeho partner, který se čas od času změnil, mohli přežít. Vzpomenete si však i na Semirovu lásku Andreu, která před dvaceti lety, kdy spolu natáčeli, byla naprostá kočka? Co dělá dnes?

Andrea byla Semirovou životní láskou

Kobra 11 by se dala označit za naprostý televizní hit. Německá dálniční policie stíhala zločince na každém kroku, auta ničila na počkání, což se dalo považovat před dvaceti lety, kdy běžel tento seriál, za naprosto vrcholový zážitek. A hlavním hrdinou celého seriálu byl nesmrtelný Semir, kterého si zahrál Erdogan Atalaye. Měl jen jednu slabinu – a tou byla jeho filmová láska Andrea v podání krásné herečky Cariny Wiese.

Herečka se za ty roky změnila

Andrea byla velmi krásná, dnes však po tolika letech byste ji poznali snad už jen podle jejího nezapomenutelného úsměvu. I na ni se podepsal zub času. Přibylo jí pár vrásek a nějaké to kilo navíc. Přesto i ve svých více jak padesáti letech je to pořád ta usměvavá žena, která rozdává radost a pozitivní náladu na počkání. Také patří k málo hercům, kteří se v tomto kultovním seriálu udrželi dodnes. Přestože Andreu a Semira potkal krach vztahu, nyní opět hrají zamilované manželé.

Wiese je žena mnoha seriálových i filmových rolí

Carina Wiese se do povědomí diváků zapsala svou nezapomenutelnou rolí sekretářky Andrei, ale její filmová historie je velmi pestrá. Patří totiž k velmi obsazovaným německým herečkám, a tak na svém kontě má i celou řadu seriálů a celovečerních filmů, jako je například:

  • Tichá revoluce, 2018,
  • Zloděj knih, 2013,
  • Věž, 2012 a mnoho dalších.

Tato skvělá herečka se narodila v Drážďanech, žije s partnerem Svenem a má jediného syna Samuela. Nyní krom natáčení také vyučuje herectví.