Výklad tarotových karet na víkend: Váhy pečlivost a trpělivost dovedou k vysněnému cíli, Panny si zaslouží odpočinek

Výklad tarotových karet na víkend: Váhy pečlivost a trpělivost dovedou k vysněnému cíli, Panny si zaslouží odpočinek
Těšíte se na sobotu a neděli, že si konečně trochu odpočinete od pracovních povinností? Pojďme se společně s tarotovými kartami podívat, co zajímavého nám přinese tento víkend!

Beran

Podaří se vám vše, na co sáhnete, a to zejména díky kartě Slunce, které vám dodá potřebnou životodárnou sílu a energii. Budete plní optimismu, a proto se radujte z každé nové příležitosti a maličkosti, která se před vámi objeví. Následují dny jsou také přímo stvořené k tomu, abyste něco pěkného vytvořili.

Býk

Karta Prince holí bohužel nemá dlouhodobý efekt, proto byste ji měli o víkendu maximálně využít. Bude vás povzbuzovat v dokončení toho, co jste začali a předsevzali si, a tak s tím raději začněte už v sobotu ráno. Uvidíte, že než víkend skončí, budete mít již hotovo.

Blíženec

Zejména v sobotní večer narazíte na někoho, kdo vám jej trochu znepříjemní. Dávejte si tedy raději pozor na lidi, kterými se obklopujete, zákeřní lidé se mohou objevit i ve vaší těsné blízkosti. Rytíř mečů vás na ně včas upozorní, není ale schopný vás před nimi ochránit.

Rak

Buďte alespoň o víkendu trochu uvolněnější a nelpěte na zavedených zvycích a pořádcích. Zkousněte i to, když se věci nevyvíjejí tak, jak byste si představovali vy, občas je dobré vystoupit ze své ulity. Královna mečů vám radí odhodit svou masku a užít si dny volna naplno!

Lev

I když vás o víkendu někdo trochu vytočí, zkuste zachovat chladnou hlavu, díky kartě Spravedlnosti se vám to i podaří. Proč si navíc kazit volné dny zbytečnou hádkou. Přijměte drobný kompromis, i za cenu nejistoty a zažijte něco nového.

Panna

Konečně se vyřešilo to, co vás už dlouho trápilo a vy si zasloužíte odpočinek a také malou oslavu. Ať už se jedná o party na zahradě se svými kamarády či oslavu ve vašem nitru, užijete si ji, a navíc zažijete očistný pocit úlevy. Karta Čtyřka holí vás také upozorňuje na důležitý mezník ve vašem vztahu, bohužel karty neříkají, zda bude pozitivní či negativní.

Panny si zaslouží malou oslavu, Zdroj: Jacob Lund/ Shutterstock

Váhy

Pečlivost a trpělivost vás dovedou k vysněnému cíli. Obecně jsou Disky kartami praktickými, měli byste se tedy o víkendu věnovat nějakému tvoření, půjde vám to úplně samo a hezky od ruky. Navíc se přiučíte i něco nového, což se vám v budoucnu bude hodit. V neděli si udělejte výlet a poznejte tak více vaše okolí.

Štír

Váš víkend se díky Veleknězi bude pohybovat hodně v duševní rovině. Budete mít dostatek času zamyslet se nad sebou, svými sny a plány. Zaměřte se také na lidi ve svém okolí a uvědomte si, jaké vztahy s nimi máte. Nešly by nějaké trochu vylepšit?

Střelec

Šestka disků vám přináší úspěch, pocit hojnosti a blahobytu. Nenechávejte si tuto kartu jen pro sebe a podělte se s ní i se svými přáteli a rodinou. O víkendu uspořádejte zahradní party, piknik nebo společné grilování. Uvidíte, že si to náramně užijete, a navíc utužíte vztahy se svými nejbližšími.

Kozoroh

Povinnosti pracovního týdne na vás dolehnou právě o víkendu a vy se díky tomu budete cítit unavení, rozmrzelí a nevrlí. Čtyřka pohárů vám radí, abyste se raději do ničeho nevměšovali a starali se jen o sebe. Ono to bude opravdu lepší, mohlo by se totiž stát, že se s někým zbytečně pohádáte kvůli nějaké maličkosti.

Vodnář

Vaše kreativita se díky Královně disků projeví zejména sobotní dopoledne. V minulosti jste se poučili ze svých chyb a toto poznání využijete právě tyto dny. Pusťte se do nových výzev s nadšením a elánem a udělejte to jinak, než jak jste zvyklí.

Ryby

Radost je krásná pozitivní karta! Opět si užijete ničím nerušený víkend podle vašich představ. Dopředu si jej naplánujte, zkuste i trochu předvídat, co by nemuselo vyjít a rovnou si vymyslet alternativní řešení, abyste byli připravení a nic vás pak nerozhodilo.

Zdroj článku:
  • Autorský text