Znamení zvěrokruhu, pro která si září připravilo potíže a těžké životní zkoušky

Znamení zvěrokruhu, pro která si září připravilo potíže a těžké životní zkoušky
Život je jako na horské dráze, někdy jste dole, jindy nahoře. Zajímá vás, pro která znamení si září připravilo ne moc přívětivé období? Kdo by se měl zaměřit na osobní vztahy a kdo na ty pracovní?

Beran

Léto bylo plné zábavy a bezstarostného užívání si. Ovšem s příchodem září je načase se uklidnit a dát do pořádku vše, co jste během léta zanedbali. Do vašeho znamení vstupuje Merkur, což značí vysoké pracovní nasazení. O práci mít nouzi vážně nebudete. Dokonce se vám bude zdát, že pracovní tempo, které jste nasadili, nemůžete zvládnout. Ale koncem měsíce si všechno sedne a vy pocítíte vděk a úlevu za dobře odvedenou práci.

Nad vaším osobním životem se pomalu stahují mračna. Pokud budete mít k vašemu milostnému vztahu laxní přístup jako doposud, můžete si zadělat na pořádné problémy a chyby, které někdy prostě nejdou vzít zpět. Važte si toho, co máte.

Poslední letní dny budou vybízet ke koupání, pamatujte, že zářijové dny už mohou být zrádné. Proto nic nepřehánějte a držte se raději v pozadí.

Váhy

Váhy, možná byste se nad sebou měli zamyslet, jakým způsobem komunikujete s okolím. Pamatujte, že tak jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Neočekávejte, že budete hýřit energií, ta se objeví až koncem měsíce září, kdy do vašeho znamení vstoupí Slunce a Venuše. Mezitím si začněte pomalu třídit jak své myšlenky, tak závazky a problémy, které se vám v poslední době nakupily. Nezaměstnané váhy zřejmě budou muset slevit ze svých požadavků, co se týká nového zaměstnání, jinak je možné, že bez přísunu finančních prostředků budete déle, než jste plánovali.

Měsíc září není vhodný ani pro navazování nových vztahů, vyhněte se víkendovým románkům. Nezapomínejte na svou rodinu, věnujte jí svůj čas, věřte, že oni to skutečně ocení – v opačném případě byste mohli o to nejcennější přijít.

Neměli byste podceňovat psychickou pohodu, která vám během září značně opadne. Věnujte se meditaci, po které se vám bude mnohem lépe rozhodovat.

Štír

Také pro Štíry je září měsíc plný životních zkoušek. Na jeho počátku se budete spíše všech stranit, ti citlivější mohou upadnout do hlubokých depresí a úzkostí. I když se nedaří vše, jak byste chtěli, snažte se si udržet pozitivní myšlení, jen to vás posune alespoň kousek kupředu. 

Možná se vám zdá, že na co sáhnete, to pokazíte, ovšem opak je pravdou. Pocity neúspěchu a marnosti vás budou provázet až do předposledního zářijového týdne. K těmto pocitům přibude také nečekaná zpráva, která vám udělá dalších pár vrásek na čele, ale v hloubi duše jste ji očekávali. Záleží pouze na vás, jak s ní naložíte.

Je na čase do svého jídelníčku zařadit spoustu vitamínů, pamatujte, že se blíží sychravé a deštivé počasí, které umí organismus na čas vyřadit z provozu.

Kozoroh

Kozorohové, je na čase se probudit z toho neustálého snu. Snění je sice krásné, ale je čas vzít svůj život pevně do svých rukou. Měli jste dost dlouhou dobu, abyste nabrali síly a zregenerovali své tělo. Uvidíte, že jakmile začnete své sny alespoň trochu realizovat, ostatní věci začnou dávat mnohem větší smysl.

Přestaňte se stále vracet do minulosti a začněte žít svůj vlastní život. Chyby, které máte za sebou, už nepitvejte a spíše se z nich poučte. Otevřete se novým možnostem, které číhají za rohem. Z nevinného přátelství se může vyklubat něco tak silného, o čem jste doposud pouze snili.

Pozor si také dejte na chladná ráda, která mohou být pro vaše zdraví nebezpečná. I z malého škrábání v krku se snadno můžete ocitnout v posteli.