Top 3 fitness influencerky, se kterými vypilujete formu na léto

Top 3 fitness influencerky, se kterými vypilujete formu na léto
Léto a plavková sezóna se nezvratně blíží, namotivovat se ke cvičení a práci na vysněné postavě vám mohou pomoci i sociální sítě. Tady je přehled nejlepších fitness influencerek.

@pamela_rf

Koronavirus a miliony lidí v izolaci přáli všem tvůrcům fitness videí a kdo na sobě chce zapracovat z pohodlí svého domova, cvičí na Pamelu. Čtyřiadvacetiletá Němka Pamela Reif má na svém YouTube kanále desítky videí, od desetiminutových strechingů až po těžké půlhodinové workouty. Většinou se obejdete bez posilovacího náčiní, pouze s podložkou a svojí vlastní vahou. Její videa mají řádově miliony shlédnutí, což je nespornou výhodou, na jejích sociálních sítích se vytvořila komunita a pokud se rozhodnete s Pamelou pravidelně cvičit, víte, že v tom nejste sami. Na Instagramu je aktivní a pro své fanoušky vytváří celé týdenní cvičební plány, workouty s ní jsou tak efektivní. Mimo svůj hlavní profil vede také food blog @pamgoesnuts, kde sdílí zajímavé fitness recepty. 

@melissawoodhealth

Melissa je matkou dvou dětí a lektorkou zdravého žiovtního stylu. Tentokrát nepůjde pouze o workouty a správnou stravu, Melissa se snaží motivovat ve všech životních sférách. Spíše než na těžké posilování se soustředí na jógu a pilates, na jejím kanále naleznete také meditační videa. Sama se stravuje pouze rostlině a hovoří také o tom, jak jídelníček ovlivňuje například vizáž. Vymyslela metodu MWH, ve které kombinuje ty nejefektivnější prvky z jógy a pilates tak, že prostřednictvím krátkých a jednoduchých cvičení dosáhnete výborných výsledků. Abyste se k tomuto cvičebnímu plánu dostali, musíte se zaregistrovat na jejím webu, kde nabízí sedmidenní zkušební období. 

@fitandtasty

I v Čechách najdeme fitness trenéry, kteří se rozhodli veřejně vystupovat. Klára Vomáčková je vystudovaná fyzioterapeutka a výživová poradkyně z Brna, která se rozhodla svůj Instagram zásobit tipy, jak při cvičení svému tělu neubližovat. Na jejím profilu se dočtete, jak správně sedět, aby páteř netrpěla, jak předejít bolesti zad nebo neplodnosti. Jak již název napovídá, samozřejmě půjde také o správné složení jídelníčku.