Tato znamení zvěrokruhu vás dostanou do potíží

Tato znamení zvěrokruhu vás dostanou do potíží
Už jste někdy zažili, že se s vámi někdo přátelí pouze proto, aby vás vystavil jako obětního beránka, kdykoliv udělá něco špatně? Pokud ano, nedávejte to za vinu výchově, někteří lidé jsou k tomuto předurčeni. Abyste zjistili, kteří lidé mají dáno se takto chovat, přečtěte si tento článek.

Rak (22. června – 22. července)

Tito lidé jsou přátelé k nezaplacení, pokud potřebujete něčí dobře promyšlenou radu. Avšak nikdy těmto lidem nesdělujte své plány do budoucna. Pokud se jim zalíbí, začnou plánovat, až nakonec vymyslí dokonalý plán plný nástrah a pastí.

Pochopitelně vás vezmou s sebou a kdykoliv uvidí nástrahu, pustí vás před sebe. Tito lidé nejsou špatní, pouze mnohdy nedomýšlí důsledky, a to převážně kvůli jejich růžovým brýlím, které si nikdy nesundají, a také kvůli svému přesvědčení, že cokoliv vymyslí, o to se musejí podělit se svými nejbližšími přáteli.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tito lidé neustále mluví. Dokud můžou, řeknou svůj názor. Pokud z nějakého důvodu nemůžou říci svůj názor, stanou se agresivními a mají tendenci se hádat. Do hádek častokrát zapojují také vás jakožto své přátele.

Nedělá jim problém zalhat, že to všechno byl váš nápad a vy jste je do celého problému zatáhli, jen aby oni byli považováni za toho nejlepšího člověka. Pokud řeknete svůj názor, projeví se jejich dominantní povaha.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Upřímnost může mnohdy ulehčit, ale ve většině problémů ještě zhorší celou situaci. To patrně víte nebo si to částečně uvědomujete, pokud znáte nějakého Štíra. Vše se musí točit kolem nich a častokrát vymyslí dobrodružství, které nemusí skončit dobře.

Pokud se ocitnete ve společném problému, musíte hrát podle jejich pravidel, jinak vás zcela potopí a udělají z vás v očích ostatních člověka, který by si zasloužil skončit za mřížemi. Nejhorší však je, když se s ním neshodnete. Štír svůj nesouhlas vyjádří vám, ale můžete si být jisti, že to uslyší také lidé ze širého okolí. Naštvaný Štír je totiž vzteklý Štír.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelec je znamení, které vás dokáže do potíží dostat nejčastěji. Jeho svobodná mysl a smysl pro dobrodružství se nezastaví nad žádnou překážkou a přesvědčit vás dostat se společně na soukromý pozemek pro takové lidi není nemožné. Jejich nikdy nekončící optimismus vás přesvědčí, že určitě proklouznete nikým nepozorováni.

Také pokud vymyslí něco pro vás trapného, přinutí vás to udělat. Poté můžete do konce života litovat, že jste na to kývli. Také rádi zveličují malé problémy, na nichž vůbec nezáleží, ale pro ně je to velké téma. Pokud prohrají, mohou se začít chovat jako malé dítě, což vás dostane do ještě větších problémů.

Zdroj článku: