Podzimní horoskop pro ty nejhodnější babičky

Podzimní horoskop pro ty nejhodnější babičky
Každá babička je úžasná proto, že vlastní spoustu cenných životních zkušeností. S podzimem přichází pomalé ochlazování počasí, ale zároveň spousta nových energií. A co tedy babičky podle horoskopu čeká na podzim? Přečtěte si dnešní článek. 

Beran

Vaše vnoučata vám dlouhodobě přináší radost do života. Zkuste tedy popřemýšlet, jakým způsobem jim vyjádřit lásku a vděčnost. Zkuste třeba jenom tak uspořádat rodinnou sešlost, uvařit oblíbené jídlo a vytvořit hezkou rodinnou atmosféru. Je zapotřebí, abyste se viděli a jen tak spolu byli bez toho, aniž byste museli řešit nějaké problémy. 

Býk

Hodná, milá a vždy nápomocná. Ano, to je všechno fajn, ale co je moc, toho je příliš. Celý život dáváte, zkuste ale i přijímat, když vám chce někdo udělat radost nebo potěšit. Zasloužíte si to. Tento podzim totiž potkáte někoho, kdo vám přiroste k srdci, jelikož se bude zajímat o vaše city, potřeby a emoce z jiného úhlu pohledu, než jste zvyklá.

Rak

Na podzim strávíte hodně času sami se sebou. Potřebujete se trošičku zastavit a reflektovat nad tímhle rokem, který zatím přinesl spoustu změn do vašeho života. Ať už to byly změny pozitivní, nebo negativní, všechno se odehrálo přesně tak, jak mělo, a minulost nezměníte. Zamyslete se ale nad lekcemi, které jste od života dostali, protože tak se můžete poučit do budoucna. 

Blíženci

Podzim přinese klid a stabilitu. Vytvořte si doma takové prostředí, abyste se cítili opravdu co nejlépe a užívejte si podzimní večery s knihou. Naučíte se, že byste měli totiž ještě více zpomalit. Od negativních myšlenek a problémů možná občas utíkáte k oblíbenému seriálu nebo sociálním sítím. Na podzim odložíte technologie stranou a uvědomíte si, že ne všechno, co se třeba v televizi odehrává, je realita.

 

Lev

Na podzim přijde nečekaná hádka v rodině, která ukáže pravé charaktery lidí. Zkuste zůstat nestranná a zapojovat se co nejméně. Všechno totiž potřebuje hlavně čas, aby se to vyřešilo. Jelikož jste ale jedna z nejstarších, tak si k vám každý půjde pro radu. Neříkejte ale lidem, co by měli dělat, jak by se měli chovat, ale snažte se je spíše navést na jejich vnitřní hlas. 

Střelec

Podzim bude ve znamení léčení. Nejspíš delší dobu pociťujete nějaké zdravotní problémy a na podzim konečně přijdete na způsob, jak se rychleji a efektivněji uzdravovat. Zkuste i změnu jídelníčku, což má nepochybně dopad na vaše fyzické i psychické zdraví. V rodině či mezi kamarády znáte určitě lidi, kteří vypadají zdravě, tak se zeptejte na radu.

Váhy

Choďte více do přírody. Tento podzim totiž potřebujete dobít energii před zimou, která bude v určitých ohledech náročná. Nevyčítejte si proto, že na podzim moc nepracujete nebo se nevidíte s tolika lidmi, toto období totiž potřebujete sami se sebou, abyste v následujících měsících mohli být dobrou oporou pro ostatní.

Panna

Budete hodně přemýšlet o významu slova láska. Na podzim totiž přijdete o něco, co vám dávalo pocit jistoty, bezpečí a stability, ale hlavně lásky. Proto ji začnete hledat jinde. Nezapomínejte, že stačí otevřít srdce a oči a krása se děje všude kolem nás. 

Štír

Toto období bude ve znamení úklidu. Nejenže se začnete konečně zbavovat zbytečných materiálních věcí, které vám dlouho doma zabírají místo a jsou k ničemu, ale uvědomíte si, že i v sobě držíte negativní programy, myšlenky a vzorce chování. Uklidíte si tak nejen materiální věci, ale i duši. 

Kozoroh

Podzim přinese hurikán emocí. Pocítíte radost, smutek, vztek, nadšení, lítost nebo rozhořčení. Dlouho jste se takto emočně nestabilní necítily, proto budete mít tendenci to řešit a zlobit se na sebe. Uvědomte si ale, že naše emoce ovlivňuje spousta faktorů, ať už jsou to vztahy, finance nebo třeba postavení planet. Buďte tedy hlavně přítomní a neztotožňujte se tolik s tím, co cítíte. 

Ryby

Více naslouchejte. Jestli jste často uvězněné ve svojí hlavě se svými myšlenkami nebo máte tendenci neustále mluvit a všechno řešit, tak na chvíli zpomalte a zkuste pouze pozorovat, co se kolem vás odehrává. Pustit se kontroly bude úlevné nejenom pro vás, ale i pro vaše okolí. I když to myslíte dobře, vyčerpává to nejen vás, ale i všechny dokola.

Vodnář

Na podzim očekávejte velký příval finančních prostředků. Pokud budete mít možnost investovat nebo vyzkoušet nějakou loterii, štěstí stojí na vaší straně, proto určitě udělejte riskantní krok, kterého nebudete litovat. Vždy ale mějte nějakou rezervu. Nezapomeňte se potom s danou odměnou podělit s kamarády nebo rodinou, protože jenom sdílené štěstí přináší největší uspokojení. 

Zdroj článku:
  • Autorský text