Nešikovná znamení, která raději nenechávejte nic opravovat. Najdete mezi nimi někoho známého?

Nešikovná znamení, která raději nenechávejte nic opravovat. Najdete mezi nimi někoho známého?
Každý máme talent na něco jiného. Někomu jde všechno od ruky a zdá se, že má snad skutečně zlaté ručičky. Tato znamení však takové štěstí nemají a s každou opravou těžce bojují. Pokud tedy nechcete, aby se zranili nebo věc zničili ještě víc, raději je k práci ani nepouštějte. Koho mezi nimi najdete?

Lev

Oslniví Lvi se na manuální práci zkrátka nehodí. Jsou to charismatické osobnosti s obrovským smyslem pro humor, které milují společnost a pozornost a rozhodně si nechtějí špinit ruce žádnými domácími opravami. I kdyby ale chtěli, ve svém nabitém programu by na ně stejně už nenašli žádný čas. Navíc neradi dělají něco, co je nebaví a nedělá je šťastnými.

Raději se tedy drží toho, co jim jde, a domácí práce přenechají raději na někom jiném. Kdyby se o to snažili sami, akorát by si snížili sebevědomí. Raději si tedy na sestavení nábytku nebo pověšení poliček někoho pozvou, než aby se na to sami snažili přijít.

Když si ale někoho zavolají, je to skutečně někdo, kdo věci rozumí. Tak vědí, že se rozhodli nejlépe, jak mohli. Práce totiž bude rychle a kvalitně hotová, sami se nenadřou, a dokonce si mají s kým povídat a na koho dělat dojem.

Blíženci

Povídaví a roztěkaní Blíženci nemají obě ruce úplně levé. Kdyby se snažili, opravy by se jim v domě po čase začaly dařit. Možná až po pár nepovedených pokusech, ale i to se počítá a cení. Hlavní problém je však v jejich přístupu. Mají totiž na všechno dost času a udržování domácnosti v chodu pro ně většinou není prioritou. Zničené spotřebiče nebo nábytek proto dokážou ignorovat i několik měsíců a jejich opravu neustále odkládat.

I kdyby se k tomu ale sami odhodlali, moc dlouho u toho nevydrží, stejně jako u ničeho jiného. Blíženci mají vždy plno zájmů i myšlenek a potřebují kolem sebe mít neustále nové podněty. Několikahodinová práce v domě nebo na zahradě je tedy ani v nejmenším neláká, a tak se z ní snaží co nejlépe vyvléknout.

Možná je to tak ale nejlepší, protože když něco opravují, trvá jim to mnohem déle než ostatním, protože od toho pořád utíkají. Navíc se to budou snažit mít co nejdříve z krku a na trvanlivost a kvalitu své opravy proto už tolik myslet nebudou. Raději to tedy nechte na někom spolehlivém a jim dejte na starost něco jiného.

Ryby

Zasněné Ryby se doma opravování vyhýbají obloukem. Přestože bývají úspěšní v kariéře a často se objevují ve vysokých pozicích, kde musí řešit stovky problémů denně, malé projekty v domě jim z nějakého důvodu nahání hrůzu.

Přitom jsou velice kreativní a vynalézavé, takže by se mohlo zdát, že jim různé vychytávky v domácnost nebudou dělat problém. Je to však přesně naopak, a když mají něco komplikovaného sestavit nebo opravit samy, mohou se z toho samou beznadějí úplně zhroutit.

Když však dostanou pomocnou ruku od někoho, kdo si s věcí umí poradit, dokážou být vzornými pomocníky. Jen potřebují trochu podpořit, poradit a nejlépe pomoci od někoho zručnějšího a domácí práce a opravy pro ně náhle nebudou takovým strašákem.

Střelec

Dobrodružní Střelci jsou nezávislí a samostatní. Jejich životní styl je na první pohled záviděníhodný, ale také to s nimi není vždy úplné posvícení. Většinou jsou zvyklí dělat jen to, co je baví a co má podle nich smysl, a tak se do domácích prací zrovna moc nehrnou. Pokud je na nich něco přímo nebaví, úplně jednoduše je k nim nedokopete. Sami se k tomu většinou nemají a možná nad tím začnou uvažovat tak po dvacátém připomenutí.

Raději pořádají výpravy a výlety, poznávají nové lidi a zažívají neuvěřitelné zážitky. Po praktické stránce už je to s nimi však horší. Na nějaké opravy nemají většinou ani pomyšlení. Připravte se tedy na to, že aby doma něco udělali, budete je do toho muset pořád nutit a poté je možné, že to jen rychle odfláknou, abyste jim už dali pokoj.

Můžete jim na tom maximálně pomoct najít alespoň něco zábavného, díky čemuž se do toho budou pouštět s větší radostí.

Zdroje článku: