Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc září

Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc září
Pomalu, ale jistě se zkracují dny, venku je chladněji a příroda se začíná zbarvovat. Září prezentuje přechod mezi létem a podzimem a pro spoustu lidí to také bude znamenat změny v osobním nebo pracovním životě. Přečtěte si dnešní článek o předpovědi z hvězdopraveckých karet na tento měsíc.

Beran

Nic není důležitější než vaše zdraví a září vám přináší nový způsob, jak se vypořádat s problémy, které zažíváte. Věci by měly začít být opravdu zajímavé ke konci měsíce. Neztrácejte taky ale v září mnoho času prací na spekulativních projektech a nevkládejte své peníze do ničeho jiného než do zlata, půdy nebo dluhopisů. Pravděpodobně byste přišli o všechno a trvalo by dlouho, než byste viděli zisk.

Býk

V tomto měsíci dělají vaše citové vazby život sladším, takže se ujistěte, že svým lidem ukazujete, jak se skutečně cítíte. Věci jsou skvělé, ale můžete je ještě vylepšit. Několik hektických týdnů vás zanechalo unavené, vyčerpané a připravené na přestávku od každodenních starostí, takže neváhejte a zarezervujte si s touto milovanou osobou výlet. Potřebujete pocit svobody a prostoru, abyste nechali svou mysl jen tak být.

Blíženci

Někdo, o koho se moc nestaráte, strká nos do vašeho podnikání či práce a vy musíte jednat. Může to být trochu divné zavřít dveře před lidským spojením, ale tentokrát to stojí za to. Tak, jak se vyvíjíme a přibývají nám léta, tak se měníme a samozřejmě i naše potřeby, pokud vám tedy s některými lidmi už není pohodlně, dejte si pauzu.

Rak

Potřeba věnovat se obchodním nebo pracovním povinnostem převlečeným za problémy bude více potřeba v září. Možná jste byli v poslední době nuceni zabývat se příliš velkým množstvím z nich a na konci měsíce z toho budete vyčerpaní. Děsíte se jít na místo, potkat se s lidmi, které spojují tyto pracovní problémy, protože vás to vysává. Pokud můžete, odmítněte cokoliv, co jde proti vašemu přesvědčení. Život je moc krátký.

 Lev

Září pro vás bude ve znamení zkoušení nových věcí. Konečně si najdete čas na svoji oblíbenou aktivitu, ať už se bude jednat o sport nebo umění. Pamatujte, že rozvíjet svoji osobnost můžete způsobem, který také prospívá vašemu zdraví. Tato činnost vám dá i jakousi rutinu a stabilitu do života. 

Panna

Září pro vás bude ve znamení vrácení se do rutiny. Léto pro vás totiž bylo nejspíš chaotické, i když možná v dobrém slova smyslu. Ovšem nastavení si malých denních rituálů pro každý den napomáhá pocitu stability a bezpečí, což konečně pocítíte. 

Váhy

V září vám karty předvídají novou lásku do života. Nemusí se ovšem jednat o nového partnera či partnerku, láska může přijít i v jiné formě, například v novém přátelství, obchodním partnerství nebo zvířecím mazlíčkovi. Otevřete oči a dívejte se kolem sebe, jelikož láska je všude kolem vás, stačí se jí pouze otevřít.

Štír

Karty vám na září předvídají otevření očí. Neznamená to, že byste žili v nepravdě nebo mlze, ovšem dáváte přednost některým lidem více než jiným. Ovšem ti, kterým dáváte velkou pozornost a energii, tak s vámi manipulují, i když možná nevědomě. Zkuste tedy vnímat i jiné lidi, kteří vás mají rádi a velmi pozvolna jim otevírat dveře do svého života. 

Střelec

Září bude ve znamení práce, to vám předpovídají hvězdopravecké karty. Tvrdá práce přináší ovoce, což si velice dobře uvědomujete. Nezapomeňte ovšem na odpočinek, který vám dodá energii, a tak dokážete pracovat mnohem efektivněji a lépe. 

Kozoroh

Září přinese nečekaná překvapení. Nejspíš si na události, které neočekáváte, moc nepotrpíte, ale tyhle budou stát za to. Jděte do všeho, co vám tento měsíc přinese, po hlavě. Uvidíte, že se budete cítit mnohem odvážněji a lépe ve všech sférách života.

Vodnář

V září nečekejte velké změny. Spíše se utvrdíte v tom, že jste na správné cestě, ať už jde o rodinu, přátele, práci nebo vaše koníčky. Dlouho jste totiž pociťovali prázdnotu a občas otázky jako: „Proč tohle všechno dělám?“ Po hodně dlouhé době tedy přijdou odpovědi na tyhle otázky.

Ryby.

Září vám podle karet přinese návrat do rutiny, ať už jde o návrat vašich dětí do školy nebo změnu ve vašem jídelníčku. Zkrátka obnovíte určité činnosti, které vás dříve provázely, ale na chvíli se ze života vypařily. Zkuste na tom najít rozdíl, který pocítíte oproti minulosti, možná jste se zbavili pochybností o sobě či negativního myšlení. Nebo jste zvýšili vaše ambice?

Zdroj článku:
  • Autorský text