Horoskop na září pro nezadané: Potkáte v září toho pravého?

Horoskop na září pro nezadané: Potkáte v září toho pravého?
Bude pro vás září měsícem romantiky, vášně nebo dlouhého čekání? Zjistěte, jestli vám hvězdy předpovídají nový vztah. Nebo si budete užívat nezávazné zábavy?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nejste znamení, které by rádo jen tak sedělo a čekalo, co se stane. V milostném životě se snažíte být proaktivní, ale většina romantických kroků by mohla skončit zklamáním. Nechte událostem volný průběh a zbytečně netlačte na pilu. Přílišnou snahou můžete potenciální partnery spíše odradit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)  

Ve snaze zaujmout druhé pohlaví se snažíte ostatním co nejvíce zalíbit. Znepokojuje vás, co si okolí může myslet o vaší osobě, a přestáváte být sami sebou. Jenže právě až poté, co se začnete chovat ne podle cizích, ale podle vašich představ, k sobě otevřete cestu pro vhodného partnera.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)                          

Dokážete si naplno užívat svobody nezadaného člověka, milujete vzrušení z nečekaného, a proto se zdráháte vázat se na jednu osobu. To se však v září tohoto roku změní a ve vztahu budete chtít větší hloubku a moci s někým mít dlouhodobé plány.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro vás, Raci, bude září měsícem zpomalení. Hledání nového vztahu bude trvat déle, než by se vám líbilo. A pokud se již nějaký vyskytne, bude jeho prohlubování postupovat velmi pomalu. Pro dosažení pokroku budete muset schůzkám věnovat hodně energie a času. Ale zůstanete-li trpěliví, litovat nebudete.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Známosti na jednu noc mohou být zajímavým zpestřením, ale ve vás bude sílit touha po stálém vztahu. Právě v září potkáte někoho, v jehož blízkosti budete cítit podporu a bezpečí a budete moci dát najevo svou zranitelnost, kterou jinak schováváte za maskou šelmy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Většinou jste uzavření a spoléháte spíše na rozum než emoce. Tento měsíc však zjistíte, že se vaše srdce otevírá a vaše schopnost milovat roste. Dopřejte si svobodu zažít některá nová a odlišná spojení s lidmi, kteří jsou vaším pravým opakem. Přesto však buďte opatrní. Stále můžete narazit na lidi, kteří nejsou takoví, za jaké jste je považovali.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Září bude pro vás, Váhy, měsícem romantiky. Stávající přátelství se velmi snadno může přenést do intimnější roviny a vy získáte nejlepšího přítele i partnera v jednom. Dbejte však na to, abyste dávali naděje jen jednomu ctiteli, jinak se můžete zaplést do pavučiny vztahů a budete to vy, kdo nakonec zůstane sám.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ponaučili jste se z posledního vztahu a už se nenecháte ovládat a manipulovat se sebou. Nový začátek jako svobodný člověk přináší mnoho nových pozitivních příležitostí a díky asertivnímu vystupování dokážete vyřadit toxické nápadníky a upoutáte pozornost někoho, kdo vás bude brát takové, jací jste. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zatímco pro ostatní znamení může být hledání nového vztahu frustrující, vy si užíváte pocitu svobody. Je jen na vás, jestli se rozhodnete porozhlédnout po potenciálním partnerovi, nebo si budete užívat život bez závazků. Z každé situace umíte získat maximum.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V tomto podzimním měsíci na vás čeká romantický vztah, ale pravděpodobně se bude odehrávat napříč zeměmi a časovými pásmy. Vztah na dálku vám umožní zachovat si nezávislost, ale nese s sebou také svá úskalí. Budete se muset snažit, aby vaše nová láska nenabyla dojmu, že je u vás na posledním místě. I ve virtuálním prostředí spolu můžete strávit krásný čas.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Díky vaší vynalézavosti jste mistrem ve flirtování, lidé si vás rychle pustí k srdci a budete mít spoustu možností k seznámení. Mezi zájemci však bude mnoho těch, kteří si budou chtít jen užít a pak vás odkopnout. Hledáte-li vážný vztah, dobře si hlídejte, kdo má o vás opravdu zájem.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Romantika je v září ve vašich hvězdách a může se objevit na tom nejneočekávanějším místě. Do vašeho života se může vrátit někdo z minulosti, ale může se v něm objevit i někdo nový. Hlavně zůstaňte sami sebou a nesnažte se za každou cenu zavděčit.

Zdroje článku: