Objevte vaše duchovní zvíře podle znamení zvěrokruhu, může vám to změnit život

Objevte vaše duchovní zvíře podle znamení zvěrokruhu, může vám to změnit život
Astrologie je stará jako lidstvo samo. Stejně jako lidé na obloze hledali skryté hlubiny a významy lidských povah a snažili se spojit vesmír s našimi osobnostmi, stejně tak lze inspiraci k našim nejniternějším vlastnostem hledat u zvířat.

Například v indiánské kultuře zvířecí duch vysvětluje lidskou duchovní energii a hlubokou vnitřní touhu. Některá zvířata jsou s námi až mysticky spojená. Od počátku věků nás zvířata vedou, učí nás a komunikují s námi. Jen musíme být dostatečně otevření, abychom naslouchali.

Beran: Jestřáb

Je to překvapivé, ale beran není duchovním zvířetem Berana. Je to jestřáb, který je stejně jako vy poháněn vášní, nezávislostí a loajalitou. Jestřáb je přirozený vůdce. Jako on jste spontánní a impulzivní, lépe vám vyhovuje pracovat samostatně. Někdy můžete být vnímáni jako arogantní a vzdálení tam vysoko na obloze, ale jste extrémně empatičtí.

Býk: Bobr

Bobr je sice malé, ale mohutné zvíře, rychle se aklimatizuje a překoná každou překážku, která mu přijde do cesty. O bobrech je známo, že jsou trpěliví a dokážou tvrdě pracovat. Stejně jako vy jsou i vynalézaví, taktní a bystří. Jako bobři můžete být vůči ostatním snad i nároční a sobečtí, mohli byste se víc zaměřit na pokoru a velkorysost.

Blíženci: Jelen

Není překvapením, že duchovní zvíře Blíženců je jelen. Jsou to zábavná a inteligentní stvoření se šíleným množstvím energie a ničeho se nebojí. Jako jeleni jste stále připraveni pobavit lidi kolem, jste skvělí v konverzaci a ve všech možných společenských situacích. Jste také velmi okouzlující a dav čeká na to, aby k vám mohl vzhlížet.

Rak: Datel

Datel je neuvěřitelně starostlivý, podobně jako správný Rak. Jste vynikajícími rodiči nebo pečovateli, protože v sobě od narození máte zakořeněný hluboký smysl pro domov. Jste starostliví, empatičtí a skvělí posluchači. Někdo by vás mohl považovat za až moc spořivé „šetřílky“, ale to je proto, že jste skvělí v tom, jak nic proměňujete v něco.

Lev: Losos

O vás Lvech je známo, že jdete proti proudu, stejně jako lososi. Vytváříte si vlastní cestu, aby ji všichni následovali. Jste neuvěřitelní vůdci s nakažlivou energií, která k vám ostatní přitahuje jako můru k plameni. Losos může být i nejistý, a to si ostatní mohou vysvětlit jako aroganci. Druzí vás mohou zranit, a protože si berete věci osobně, jste i trochu pomstychtiví.

Panna: Medvěd

Medvěd a Panna jsou navzájem propojeni tím, jak jsou oba pozorní, autonomní a trochu puritánští. Medvědi, pečliví a chytří, mají také obrovské štědré srdce. Můžete být skromní, plaší a v případě potřeby můžete žít z mála. Pokud jste jako medvěd zatlačeni na okraj, stáváte se dost temperamentními a dokázali byste rozpoutat peklo. Jen si dávejte pozor, abyste se nestali příliš cyničtí a izolovaní.

Váhy: Havran

Váhy jsou o rovnosti a rovnováze v životě a lásce, a to se podobá havranovi, známému coby mírumilovný tvor. Havran je mimořádně inteligentní a okouzlující, známý svou rovnováhou krásy uvnitř a vně. Stejně jako havran jste diplomaté, skvělí posluchači a poradci, dokážete být dokonalým pomocníkem. Jste milí, snad jen ve velmi špatných dnech dokážete být i hrubí a drzí.

Štír: Had

Had je záhadný, tajnůstkářský, a dokonce se zdá, jako by měl i nějakou temnou stránku. Jste velmi intuitivní, můžete mít i mystickou povahu nebo alespoň být přitahováni k nadpřirozenu a neznámu. Jste horliví v práci i lásce. Pokud někomu začnete důvěřovat, dokážete být velmi nápomocní a zábavní, zato ve špatných dnech můžete být náladoví.

Střelec: Sova

Sova je ctižádostivá, aktivní a horlivá. Je impulzivní, poháněná svými pocity a vnitřním ohněm. Jste i tak pohodoví, sovy si svého přátelství cení nade vše. Ve špatných dnech můžete být považováni za nezodpovědné nebo sebestředné. Toužíte po prostředí, kde můžete být v bezpečí a milováni.

Kozoroh: Husa

Husa a Kozoroh jsou si podobní svou samotářskou povahou. Jste aktivní, pracovití a řídíte se svými ideály. Jako husy jste vášniví, vtipní a velkorysí, jen si musíte dávat pozor na svou tendenci vytvářet nutkavé chování.

Vodnář: Vydra

Vydry jsou hravě roztomilé, kreativně svérázné a tančí v rytmu vlastního bubnu. Stejně jako vydrám, i vám je to jedno, díky čemuž jste mezi ostatními ještě populárnější. Máte hodně přátel napříč různými skupinami, mezi kterými se hladce pohybujete. Dokážete být vybíraví, pokud jde o lásku, ale jste perfektními přáteli a společníky.

Ryby: Vlk

Ryby, o nichž je známo, že jsou snílci, jsou půvabné, velkorysé, vášnivé a hluboce emotivní. To platí i pro vlka. Ti jsou zvyklí žít se smečkou. Časem se budete chtít stát součástí nějaké skupiny, rodiny nebo komunity. V nejhorším případě se coby vlk můžete stát majetnickým nebo pomstychtivým. Ale ve správném prostředí jste neuvěřitelně něžní a velmi milující.

Zdroje článku: