Proč nereaguje na vaše zprávy podle jeho znamení zvěrokruhu

Proč nereaguje na vaše zprávy podle jeho znamení zvěrokruhu
Důvodů, proč váš partner přestal reagovat na vaše zprávy, může být mnoho. Mezi nejběžnější patří přílišná zaneprázdněnost, nabíjející se partnerův mobil či jste napsala něco, kvůli čemuž ztratil zájem vám odpovídat. Jaký je nejčastější důvod pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud neodpovídá na vaše zprávy, má na práci jiné věci, které považuje za mnohem důležitější než odpovídání na vaši zprávu, například postup v kariéře či rozhovor s nejlepším přítelem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je extrémně tvrdohlavý. Pokud se ho zeptáte na něco, na co odpovídat nechce, začne ignorovat vaši osudnou zprávu i zprávy následující, pokud s tou původní souvisí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Není tu pouze pro vás a nikdy nebyl. To však neznamená, že by vám zahýbal, znamená to pouze, že nyní si užívá čas strávený s jinou osobou, například kamarádem, a ozve se vám, až bude o samotě.

Rak (22. června – 22. července)

Nikdy se nestane, že by vám neodepsal. Pokud nereaguje na vaši zprávu, je to proto, že svou odpověď omylem zapomněl odeslat. Poslání připomínky, že čekáte na jeho odpověď, vždy pomůže.

Lev (23. července – 22. srpna)

Rád se hádá jen tak pro radost, a proto nereagování na vaše zprávy je u něho hodně neobvyklé. Pokud se tak stane, netrvá to dlouho a můžeme to označit jako klid před bouří.

Panna (23. srpna – 22. září)

Touží po poskytnutí dokonalé odpovědi, a pokud na vaše zprávy neodpovídá dlouhé hodiny, můžete si být jista, že doteď přemýšlí, jak co nejvhodněji odpovědět.

Váhy (23. září – 23. října)

Chce vám co nejrychleji odpovědět, ale pokud mu to příliš dlouho trvá, znamená to, že si myslí, že odpovědět na zprávu někomu jinému je v tuto chvíli důležitější. To ovšem neznamená, že ho zpráva od vás nepotěšila.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Neodepisuje vám, protože nechce na vaši zprávu reagovat negativně (nebo nechce, aby jeho zpráva vyzněla negativně). Je příliš zaneprázdněný prací a ozve se vám, až ji skončí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Sám nenávidí, když někdo neodepisuje na jeho zprávy, proto se nestává běžně, že by vám neodepsal. Pokud neodepisuje, svým mlčením vám říká, že momentálně nemá čas.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Těžce se vypořádá se svou minulostí. Jediná možnost, jak způsobit, aby vám neodepsal, je zeptat se ho na něco ohledně jeho dětství. To se děje zejména na začátku vztahu, kdy vám ještě plně nedůvěřuje.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je pro něj téměř nemožné vám odpovědět hned, poněvadž mu v tu samou chvíli píše spousta dalších lidí, a ti jsou pro něj stejně důležití jako vy.

Ryby (19. února – 20. března)

Téměř nikdy vám neodpoví včas, pokud prvotní zamilování již pominulo. Nestará se jen o to, jak se máte vy, ale také o to, jak se má jeho rodina a blízcí přátelé. Chce být nablízku všem.

Zdroj článku: