Váš způsob lhaní a jak nesete následky podle horoskopu

Váš způsob lhaní a jak nesete následky podle horoskopu
Ať už chceme lhát, či nikoliv, okolnosti nás ke lhaní občas dovedou samy. Tím nechceme říci, že vaše lhaní zavinilo okolí, chceme jen říci, že náš mozek nás občas vede ke lhaní, a aniž bychom si to předem uvědomili, vypustíme z úst lež. Jakým způsobem lžete vy a jak nesete následky svého lhaní?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nelžete z prostého důvodu – nevyplatí se vám to. Nesnášíte hádky, které následují po tom, kdy jste přistiženi při lži, a proto se své lhaní snažíte omezit na minimum.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lži používáte k dosažení toho, co chcete, aby se stalo. Upřednostňujete nevinné lži. Pokud někdo vaši lež odhalí, jste schopni se naštvat, a to kvůli vaší tvrdohlavosti.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé, kteří vás znají, se nestarají o to, jestli lžete, nebo ne. Jste ulhaní, ale zároveň přesvědčiví. Pokud vás někdo na lež upozorní, buď si z toho nic neděláte, nebo se stydíte, že někdo vaši lež odhalil.

Rak (22. června – 22. července)

Lži používáte pouze tehdy, pokud chcete někoho ukonejšit či ho ochránit před špatnými lidmi. Nikdy byste nelhali ve svůj vlastní prospěch. Máte dobrý pocit z toho, že jste někomu zlepšili náladu. Nikdo vám to nevyčítá.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jakmile vyprávíte příběh, který se vám stal, můžete začít pravdivě, ale máte velkou tendenci přehánět. Dokud nikdo neodhalí, že si vymýšlíte, nepřestanete. Odhalení lži si kompenzujete hádkou s člověkem, který se opovážil vás nařknout.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hrozba, že někdo odhalí vaši lež, je minimální. Lžete jen ve výjimečných případech, a sice tehdy, když vaše lež pomůže odhalit pravdu. Potom se ke lži většinou přiznáte sami.

Váhy (23. září – 23. října)

Všichni lidé, kteří vás znají, jsou chyceni do sítě vašich lží. Jakmile zjistí, že jste jim celou dobu lhali, naštvou se na vás, ale vy máte spoustu jiných přátel, kteří vám věří.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na vaše lži se většinou nepřichází – jsou příliš chytré. Používáte je k manipulaci ostatních. Pokud se přece jen někdo ozve, rozkřičíte se, že lže dotyčný, a pošpiníte jeho dobrou pověst.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lžete pouze z nutnosti, když nevíte, kudy kam. Jste příliš upřímní a bezstarostní na to, abyste lhali permanentně a abyste si z toho, že někdo vaše lhaní odhalil, něco dělali.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nenávidíte, když vám někdo lže, proto nelžete téměř nikdy. Občas ujedete, ale hned, jakmile si to uvědomíte, se cítíte provinile a ke své lži se bez prodlení přiznáte. Také hned řeknete celou pravdu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemáte problém s tím, aby vaší lži někdo věřil. Pokud lžete, děláte to bezchybně, a hlavně z toho důvodu, abyste byli zábavní, a pokud někdo vaši lež odhalí, nechá to být.

Ryby (19. února – 20. března)

Lžete pouze pro to, abyste podpořili dobrou věc. Vždy před lhaním si řádně rozmyslíte, jestli má vaše lež nějakou cenu, nebo způsobí jen problémy.

Zdroj článku: