Toužíte po vnitřním klidu? Nejvíce a nejméně duchovně založená znamení zvěrokruhu

Toužíte po vnitřním klidu? Nejvíce a nejméně duchovně založená znamení zvěrokruhu
Kdo je vlastně duchovní? Je to někdo, kdo touží pomáhat ostatním. Pokud někomu pomůže, je šťastný jen proto, že někdo jiný je šťastný. Pokud toužíme po vnitřním klidu, snažíme se být vyrovnaní a dívat se na problémy z více perspektiv. Podívejte se, jak duchovně jste založeni vy.

Zde je seznam znamení zvěrokruhu seřazených od těch s největší touhou po vnitřním klidu po ta s nejmenší pravděpodobností vnitřního klidu:

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste extrémně čestní a vaše víra vás pohání kupředu, co se týče pomoci lidem známým i naprosto cizím. Dělá vám radost sledovat, jak jsou šťastní, když jim pomůžete. Máte z toho dobrý pocit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Víte, že jste součástí jednoho velkého celku, kterému se říká lidstvo. Nemáte předsudky vůči rasám a lidem, kteří na tom nejsou tak dobře jako vy. Snažíte se vést správnou cestou.

Ryby (19. února – 20. března)

Snažíte se navázat vztah se všemi lidmi a užíváte si každý okamžik vašeho života. Pozorujete barvy i vůně, když jste v přírodě, a jste šťastni za každý okamžik ve vašem životě.

Rak (22. června – 22. července)

Jste příliš laskaví a nedělá vám problém dosáhnout vnitřního klidu, nebo, jak se mu mnohdy říká, míru. Staráte se o ostatní lidi stejně jako o sebe a nejste sobečtí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte svého vnitřního vůdce, který vás vede životem ke štěstí a který vám radí, jak můžete co nejvíce pomoci ostatním lidem. Rádi jim pomáháte, dělá vás to šťastnými. Také rádi přemýšlíte o všem a využíváte svou inteligenci.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše nejsilnější vlastností je skutečnost, že rádi děláte dobré skutky a nikdy nic nepožadujete na oplátku. Jste opravdu milí, pokud vidíte, že se někomu v jeho životě nedaří.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaší nejsilnější stránkou je vděčnost. Dokážete ocenit, když vám někdo pomůže, a snažíte se, aby svého skutku nelitoval. Také máte dobré úmysly, ale bohužel je ne vždy uskutečníte.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste otevřeni všem myšlenkám a všem náboženstvím, vaše mysl se může zaměřit na cokoliv, aniž byste měli předsudky. Proč jste se ocitli na tomto místě? Nikdy si nenecháte příliš poradit, na vše máte svůj názor.

Panna (23. srpna – 22. září)

Rádi přemýšlíte o věcech, ale ne takových, na které neexistuje vysvětlení. Občas nad nimi přemýšlíte, ale ještě raději pomáháte ostatním lidem od jejich problémů.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vnitřní klid hledáte čistě pomocí meditace spíše než konáním dobrých skutků či přílišném přemýšlení o bytí, či nebytí. Také vás zajímají nevyřešené věci, na něž hledáte odpověď.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Snažíte se svou duchovní stránku co nejvíce ignorovat. Po vnitřním klidu netoužíte a ani se nesnažíte ho dosáhnout. Akceptujete svět takový, jaký je, ale někdy přemýšlíte o nevysvětlitelných věcech.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud si myslíte, že si někdo vaši pomoc zaslouží, rádi mu pomůžete. Jste velmi laskaví, ale vnitřního klidu dosáhnout nepotřebujete, jste totiž hodně praktičtí a berete život takový, jaký je.

Zdroj článku: