Tato hvězdná znamení upřednostňují konfrontaci ve vztahu

Tato hvězdná znamení upřednostňují konfrontaci ve vztahu
Ačkoliv existují lidé, kteří se konfrontaci s partnerem snaží vyhýbat, jak to jen jde, dnes se zaměříme na lidi, kteří jsou přesným opakem těchto klid hledajících lidí. Jakmile se jim na partnerovi něco přestane líbit, hned mu to řeknou často nevybíravým způsobem. Poznáváte se?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste přirozený vůdce, ve vztahu tudíž potřebujete mít určitý pocit kontroly nad partnerem. Pokud vám ho váš miláček neposkytne, začnete se s ním hádat. Vaše hádky často vydrží s pravidelnými pauzami několik dní, zpravidla končí tehdy, kdy vám partner poskytne to, co žádáte. Je to způsobeno i tím, že slovo trpělivost vám opravdu nic neříká. Pokud něco chcete, chcete to hned, a váš partner to moc dobře ví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se vám něco ve vztahu nelíbí, svému partnerovi to řeknete. Máte problém se ohlížet na to, zda zraníte svému partnerovi city. Jste příliš upřímní, a to tak hodně, že pokud na svém partnerovi najdete chybu, okamžitě za ním zajdete a seznámíte ho s tím, co dělá špatně. Nechcete svého partnera urážet ani zraňovat, ale chcete, aby váš partner přesně věděl, co si myslíte. Je to temnější strana vašeho chtíče být ve vztahu naprosto upřímní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nedělá vám problém říci, co si myslíte, a nezáleží na tom, čeho se to týká. Proto partnera konfrontujete každou chvíli. Nemusí se jednat pouze o jeho chyby, i když na to poukazujete také. Cokoliv vás naštve, s tím jdete za osobou, která je vám nejblíže. Pokud s partnerem bydlíte, je to přesně on, kdo si musí vyslechnout vaše názory. Jste přehnaně kritičtí hlavně v případě, že máte pocit, že vás partner nechce poslouchat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Upřímnost ve vztahu podle vás musí být a přes to vlak nejede. Pokud si myslíte, že k vám partner není dostatečně upřímný (a může to být pouze vaše domněnka), potom se začnete bránit. Můžete na svého partnera křičet dlouhou dobu, pokud se cítíte ve vztahu nepotřební a myslíte si, že si z vás partner pouze utahuje. Také jste sebevědomí, tudíž pokud partner pochybuje o vašich schopnostech, nenecháte si to líbit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile partner nesdílí vaše názory na určitou věc, stanete se hodně nepříjemnými a svému partnerovi vysvětlíte proč, a to hrubým způsobem. Pokud si myslíte, že váš názor je ten jediný správný, snažíte se mu ho nacpat do hlavy. Kompromisy pro vás v tu chvíli neexistují. Pokud váš partner dokáže ustoupit, bude donucen to udělat vždy, když máte svou neslavnou náladu. Odměnou mu je klid ve vztahu a vaše nekončící láska.

Zdroj článku: