Znamení zvěrokruhu, která svým partnerům prohlíží zprávy, kdykoliv dostanou příležitost

Znamení zvěrokruhu, která svým partnerům prohlíží zprávy, kdykoliv dostanou příležitost
Někteří lidé se musejí za každou cenu starat o věci, do kterých jim nic není, a neustále si ověřovat, že jim jejich partner je věrný a s nikým nekoketuje. Prohlížíte vy svému partnerovi sociální sítě a zprávy v mobilu, pokud se zrovna nedívá? Pokud jste se narodili v jednom z uvedených znamení, pravděpodobně jste o tom alespoň dlouze přemýšleli.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Kdykoliv je váš partner na vás milejší než kdy jindy jen proto, že má dnes výbornou náladu, vy to nikdy neberete pozitivně. Začnete ho podezřívat z nevěry a myslíte si, že se s někým proti vám spikl. Jakmile k tomu dostanete tu nejmenší příležitost, nahlédnete do jeho mobilního telefonu, abyste se přesvědčili o své temné vizi.

Nakonec se však partner o vašem nepovoleném prohlížení zpráv dozví, což někdy může vést i k rozpadu vztahu, pokud nebudete dost opatrní. Vůbec svému partnerovi nedůvěřujete a nemyslíte si, že na světě existuje vůbec nějaký člověk, který si vaši důvěru zaslouží alespoň z jednoho procenta.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemáte žádný problém s důvěrou, kterou vkládáte do svého partnera. Plně mu věříte. Důvod, proč jste se ocitli na tomto seznamu, je ten, že jste příliš zvědaví a strkáte nos tam, kam nemáte. Strašně vás zajímá, zda vám partner říká vždy pravdu, když tvrdí, že se má vždy dobře. Nicméně tímto způsobem též hledáte nové koníčky svého partnera, o nichž prozatím nemusíte vědět.

Myslíte to dobře, chcete partnera mile překvapit. Avšak pokud nebudete dost opatrní a váš partner přijde na to, že jeho telefon je natočen jinak, než v jaké poloze ho zanechal, nebo vás zastihne, jak si vesele prohlížíte obsah jeho telefonu, nehledě na to, jak hodně je to průhledné, vy uděláte všechno pro to, abyste zapřeli pravý důvod návštěvy jeho telefonu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud má váš partner na telefonu nastavené heslo, řeknete mu, že byste si měli plně důvěřovat, a tudíž by vám měl heslo ke svému telefonu prozradit. Pokud vás partner požádá o to samé, buď mu nevyhovíte, nebo mu heslo dáte a v soukromí si nastavíte jiné. Pokud váš partner vám heslo dát odmítne, okamžitě pojmete podezření, že vám něco skrývá.

Hned se objeví myšlenky, že vás partner podvádí, a heslo si získáte jinak než z partnerových sdělení, abyste si své podezření mohli ověřit – stavíte se u nejlepšího přítele partnera nebo se budete nenápadně dívat, když partner bude zadávat heslo. Nedáte si s touhou podívat se do jeho telefonu pokoj, dokud se vám obsah zpráv nezpřístupní jakýmkoliv způsobem.

Zdroj článku: