Partnerský horoskop na 3. lednový týden: Býci upevní vztah, Střelci si popovídají o financích

Partnerský horoskop na 3. lednový týden: Býci upevní vztah, Střelci si popovídají o financích
Začátkem tohoto týdne se napjatý vztah s partnerem uvolní a my si uvědomíme, jak hodně nám na partnerovi záleží. Ve středu na nás bude mít vliv Merkur, což nám umožní poučit se z nedávných chyb. Vztah se výrazně zlepší a s partnerem si budeme blíže. Co přesně můžete očekávat ve vztahu Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí vstanete s dobrou náladou a Váš partner pocítí, že nyní se hádat rozhodně nechcete. Můžete jít na rande se svým miláčkem. Ve středu se Vám bude dařit a svého partnera odměníte za jeho trpělivost s Vámi. Ve čtvrtek si můžete zajít na společnou večeři či celodenní výlet.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začátkem týdne můžete partnerovi připravit příjemné překvapení jakéhokoliv druhu, ocení to a vztah mezi vámi se upevní. Ve středu budete zářit, co se týče komunikace mezi Vámi a partnerem. Ve čtvrtek se můžete těšit na to, jak se partner odvděčí Vám za Váš pozitivní přístup.

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem zažijete příjemné chvilky již první dva dny v týdnu. Navzájem se omluvíte za své chyby v předchozím týdnu a promluvíte si o kompromisech. Ve středu odstraníte své bloky, které Vám brání v krásném vztahu s partnerem. Ve čtvrtek si budete celý den notovat.

Blíženci dojdou ke společnému kompromisu s partnerem, Zdroj: Andrii Yalanskyi/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Partnera si na začátku týdne budete hodně všímat. Můžete mít pocit sebeviny, že jste neudělali všechno, co jste mohli, aby byl šťastný. Celou středu se budete zajímat o partnerovu náladu a zeptáte se, co by ho udělalo ještě šťastnějším. Jeho přání splníte ještě ten den či ve čtvrtek.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento týden máte velkou šanci posunout vztah na další úroveň. Rozhodnete se, že vztah upevníte, a nezastavíte se, dokud nebude hotovo. Partner jistě přikývne Vaší nabídce lepšího soužití. Zejména ve středu budete mít tendenci dělat správná rozhodnutí, což slibuje klidný a láskyplný vztah ve čtvrtek.

Panna (23. srpna – 22. září)

S partnerem si budete hodně rozumět. V pondělí ráno zapomenete na to, jak hrubě se k Vám partner choval, pokud o víkendu došlo k vážnější hádce. Až do úterý zažijete poklidnou domácnost. Ve středu dostanete inspiraci na zahájení romantického rozhovoru, což Vás naladí na stejnou vlnu i ve čtvrtek.

Váhy (23. září – 23. října)

Komunikace s partnerem může začátkem týdne ještě trochu váznout, Vy však vynaložíte veškeré úsilí na to, aby se vztah zlepšil. Vaše trpělivost se Vám vyplatí, poněvadž ve středu konečně najdete společnou řeč. S partnerem si budete mít o čem popovídat a urovnáte veškeré spory.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pondělí a v úterý můžete být stále trošku přecitlivělí a hádaví, bude to však lepší. Ve středu budete všechno vidět jasněji a zjistíte, že Váš partner nic nemyslel tak zle, jak se původně zdálo. Omluvíte se partnerovi a až do čtvrtka se budete společně smát.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

S partnerem prožijete v pondělí a v úterý nádherný čas. Budete si užívat čas strávený ve dvou a také o zábavu nebude nouze. Ve středu však pořešíte finance. Nebude to nic vážného, pouze si vyjasníte, kde byste měli šetřit. Ve čtvrtek můžete jít na rande, spojí Vás to dohromady.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete mít nezvykle velké nutkání pozvat svého partnera na rande, a to začátkem týdne. Je čas se udobřit, pokud jste se v poslední době rozhádali. Ve středu a ve čtvrtek si s partnerem můžete popovídat o společné budoucnosti, bude Vám mít co říci, a to v pozitivním smyslu slova.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud budete mít pocit, že Vás partner ignoruje, a budete to chtít změnit, zaměřte se na to, proč Vás opustil Váš bývalý partner či Vy jeho. Spojitost mezi Vaším bývalým partnerem a Vaším současným miláčkem může být větší než si dovedete představit, hlavně ve středu a ve čtvrtek.

Ryby (19. února – 20. března)

Na začátku týdne se budete snažit učinit partnera šťastným, protože budete cítit svou část viny za víkendové nedorozumění. Ve středu vsadíte na komunikaci a vztah s partnerem se opravdu hodně zlepší. Ve čtvrtek si užijete partnerovy všímavosti, čeká Vás milé překvapení.

Zdroj článku: