Horoskop na říjen pro milovníky cestování – vyberte dle znamení svoji snovou destinaci

Horoskop na říjen pro milovníky cestování – vyberte dle znamení svoji snovou destinaci
Pravidla pro cestování se uvolňují a byla by škoda toho nevyužít. Vyhněte se sychravému podzimu a poznávejte nová místa. Každá cesta je zkušenost k nezaplacení, podívejte se, které země se hodí k vašemu znamení.

Beran (21.3. – 20.4.)

Jste dynamičtí, soutěživí, máte rádi vzrušení a jste vždy připraveni pustit se do dalšího dobrodružství. Vhodnou destinací by pro vás mohla být Costa Rica nabízející spoustu příležitostí k extrémním sportům, nebo Keňa, domov mnoha atletů. V těchto místech též doplníte sluneční energii, která v mírném pásmu bude ubývat.

Býk (21.4. - 21.5.)

Jste pravými požitkáři toužícími ochutnat všechny chutě světa, potřebujete destinaci hemžící se životem a příležitostmi. Ekvádor vám nabídne mnoho možností aktivního využití času a spojení lidské kultury s přírodními krásami. Pokud byste raději zůstali v Evropě, vyrazte do Itálie, kde si užijete její gastronomii a přátelské obyvatele.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vhodná dovolená pro vás je ta, kde se nebudete nudit a budete moct poznávat nové lidi a jejich kulturu. Jste také skvělými parťáky pro ostatní díky vaší touze zkoušet nové věci. V Thajsku najdete vlídné obyvatele a zároveň budete mít možnost poznat zákoutí své psychiky, pokud máte chuť na větší vzrušení a rychlejší způsob života, navštivte Madrid ve Španělsku.

Rak (22.6. - 22.7.)

Nejste zrovna velkými cestovateli a máte rádi svůj klid, ale každý by měl občas opustit svoji komfortní zónu. Jste typ romantického a vnímavého objevitele, který si užije místa, kde se bude cítit jako doma. Vhodnými cílovými oblastmi jsou pro vás Kalifornie či Maroko, zde si dopřejete opravdový luxus, ale zároveň jako pravý dobrodruh můžete vyrazit do divoké přírody.

Lev (23.7. - 22.8.)

Pro vás cestování znamená zábavu, uvolnění a možnost stát se sám sebou a naplno si užít krás života a co by mohlo být vhodnějším místem než ostrov zábavy Ibiza. Ukažte všem, jak se umíte bavit a určitě získáte spoustu nových přátelství. V Evropě je skvělým městem pro krále večírků třeba Barcelona.

Panna (23.8. - 22.9.)

S vaším smyslem pro řád, organizovanost a praktičnost vás to přímo táhne do Asie. V Japonsku či Jižní Koreji najdete spřízněné duše a konečně se budete moci spolehnout na to, že co je psáno, to je dáno. Stejně tak oceníte všudypřítomný pořádek a pocit bezpečí. Vaši touhu pomáhat zase můžete naplnit na cestách do Indie či Bolívie, kde se uplatníte jako dobrovolníci.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Přitahují vás místa s krásnou krajinou, která se bude vyjímat na fotografiích a také máte tendenci vybírat destinace spřízněné s vaší vnitřní harmonií a rovnováhou. Vyhněte se hluku a chaosu návštěvou švédského Stockholmu nebo dánské Kodani. Mohou vám vyhovovat i cestovní balíčky, kdy se nebudete muset starat o organizaci a naplno si užijete čas sami se sebou.

Štír (24.10. - 22.11.)

Správné cestování by vám mělo umožnit poznat danou oblast do hloubky , a proto raději cestujete sami, aby vás nikdo nebrzdil. Nový Zéland by pro vás mohl být ideální destinace pro vzrušující expedici do nádherné přírody, pro vaši filozofickou povahu by zase mohl být vhodný například Nepál. Nebojte se na cestách věnovat i různým spirituálním zážitkům.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Jste vrozenými cestovateli, kteří milují poznávání nových míst a získávání dalších zkušeností, je pro vás těžké zůstat na jednom místě a neustále vymýšlíte nové cesty. Zkuste Galapážské ostrovy, které jsou stejně unikátní jako vy a nabízí mnoho druhů, jež jinde neuvidíte. Zcela odlišnou kulturu vyrazte poznávat do Číny nebo Argentiny a vyhněte se organizovaným zájezdům, ty nejsou nic pro vás.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Jste velmi pracovití a zaneprázdnění, až zapomínáte na to, že i vy potřebujete dovolenou. Vycestujte někam, kde si odpočinete, ale zároveň budete mít mnoho možností využití. Na cestách je pro vás důležitý relax a zábava. Co třeba Londýn nebo New York? Tady najdete spoustu restaurací, hotelů a kulturních zážitků.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Dáváte přednost nezávislosti a nevadí vám vyrazit na vlastní pěst, důležitá je pro vás možnost objevovat divy světa, bez ohledu na současné trendy. A pokud se vám naskytne během cestování šance pomoci druhým, nikdy neodmítnete. Zkuste zdolat horu Kilimandžáro v Tanzánii a najděte zde vnitřní klid a krásu života ve výškách.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Jste spirituálně zaměřeni,  milujete rozvíjení svého vnitřního já a uvítáte oddech od hektického života. Hlavním městem míru a klidu je japonské Kjóto. Je přímo poseto buddhistickými chrámy, šintoistickými svatyněmi a křesťanskými kostely. Ideálními místy pro váš duchovní rozvoj jsou i Tibet nebo Nepál.

Zdroje: