Krabičková dieta vám ušetří čas a navždy zhubnete!

Krabičková dieta vám ušetří čas a navždy zhubnete!
Už se nechcete trápit s všemožnými dietami a hladovkami, které stejně zůstaly bez efektu? Chcete opravdu dlouhodobě zhubnout a udržet se fit? Pak na to jděte chytře s krabičkami! Tuto snadnou a velice příjemnou dietu si zamilujete! 

Zkoušeli jste už všemožné diety a každá byla bez efektu? Nebo se právě snažíte zvolit pro vás tu vhodnou dietu, ale kvůli jejich nespočetnému množství nevíte kterou?

Máme pro vás to nejvhodnější řešení – dietu, kterou si určitě oblíbíte! Nejedná se totiž o žádné hladovění či půsty, naopak jíte pravidelně, avšak dle upravených porcí a samozřejmě vhodného jídelníčku. Jedná se o krabičkovou dietu! A co přesně taková dieta obnáší a proč si zvolit právě ji? Na to vše vám odpoví tento článek. 

Nehladovíte a jíte pravidelně

Jedna z nejefektivnějších a nejzdravějších diet je jednoznačně ta krabičková. Můžete totiž rovnou zapomenout na hladovění, protože tato dieta spočívá v něčem naprosto jiném. Možná se vám to bude zdát neuvěřitelné, ale zde je důležité jíst pravidelně, ale skutečně tak, jak vám krabičky budou určeny. Naše tělo je totiž nastaveno tak, že při dlouhodobém nepřijetí potravy se každé předchozí sousto uloží do tukových zásob. 

Naopak při pravidelném doplňování vhodných potravin má naše tělo tendenci tuky spalovat, což je důležité si uvědomit!

Proto si začněte zvykat na pravidelnou stravu, která by se měla pohybovat okolo pěti jídel denně. Rozhodně byste ale neměli zapomínat na snídani ani nevynechávat večeři. A už vůbec to neznamená, že by vaše poslední jídlo mělo být nejpozději v pět hodin. Samozřejmě nestačí jíst pravidelně, ale je k tomu třeba i vhodná strava a velikost porce.   

Už za týden se dostaví výsledky!

A co tedy přesně obnáší krabičková dieta? Je vám sestaveno pět jídel na každý den přesně pro vás na míru od nutričního poradce. Odborník vám sestaví takový jídelníček, který je nutričně vyvážený a vám má pomoci zhubnout přebytečná kila.

Na vás však zůstává taky určitá odpovědnost, a to dodržovat pravidelné intervaly mezi těmito jídly a nezaplňovat žaludek dalším nevhodným jídlem dle vašeho uvážení. 

Příklad krabičkové diety, Zdroj: Kiian Oksana / Shutterstock

Nemusíte se bát, že budou krabičky obsahovat jídla bez chuti a vůbec vás neuspokojí. Obvykle vám krabičková jídla dováží firmy, které připravují opravdu chutná jídla. Když si občas přidáte něco k tomu, co míváte rádi, i třeba oblíbený alkoholický nápoj, nic se nestane, pokud se nebudete pravidelně přejídat nezdravými jídly. Už za týden byste však měli vidět první výsledky, pokud se dietu skutečně rozhodnete brát vážně.  

Ušetří vám čas s vařením

Krabičková dieta je skutečně tím dobrým řešením, pokud se chystáte držet smysluplnou dietu. Nejenom, že vám jídelníček sestavují nutriční poradci a vy nebudete hladovět, také už nebudete muset řešit, co na každý den vařit a rozhodně vám to ušetří čas od každodenní přípravy jídel! 

Hlavním cílem této diety však není rapidně zhubnout, ačkoli byste přebytečná kila měli shodit, ale zvláště změnit svůj životní styl a správné stravovací návyky si udržet dlouhodobě a udržet si tak vytouženou hmotnost už napořád! 

 

 Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.goodto.com