Znamení a randění: Jak si jednotlivá znamení představují ideální první rande?

Znamení a randění: Jak si jednotlivá znamení představují ideální první rande?
Každý si první schůzku s potenciálním partnerem představuje úplně jinak. Proto nám v tomto pohledu může trochu vypomoci astrologie, díky které zjistíte, co každé znamení od prvního rande očekává. Čím tedy můžete oslnit svou drahou polovičku už od prvního okamžiku?

Beran

Berani jsou aktivní, hraví a impulzivní. Potřebují na svůj doprovod zapůsobit, a to nejlépe v nějaké soutěži či závodu. Na prvním rande proto uvítají sport nebo nějakou aktivitu, u které se budou moci předvést a zároveň se trochu poznat se svým novým objevem. Ideální je pro ně tedy rande v nějakém sportovním baru, nejlépe pokud v něm mohou v něčem soutěžit – od karet po slovní fotbal.

Užijí si ale i horský výšlap nebo nějaký sportovní zápas, ať už se v něm účastní nebo ho jen pozorují z tribuny.

Býk

Býci milují jídlo. Zní to až moc zjednodušeně, ale je to prostě tak. Radost jim zkrátka dokážete udělat jen tím, že je vezmete do jejich oblíbené restaurace. Také se o nich říká, že milují luxus a pohodlí, což je pravda, ale pod luxusem si nepředstavujte jen diamanty a pětihvězdičkové hotely. V jejich podání to totiž může být cokoliv, co mají rádi. Často se totiž rozmazlují a dopřávají si to, co milují.

Zároveň jsou to jedni z největších domabýlků zvěrokruhu, takže je potěšíte i klidnou schůzkou u nich doma s nějakou dobrou večeří a filmovou klasikou. Pokud je chcete opravdu ohromit a předvést své schopnosti, můžete jim sami uvařit jejich oblíbené jídlo.

Blíženci

Blíženci milují společnost, a to platí i na prvním rande. Ideální je pro ně skupinové rande, na které mohou vzít i své přátele. Ve větší skupině je můžete vzít na večeři, ale i na party či jinou společenskou akci. Toto znamení kolem sebe totiž potřebuje hodně lidí a nových podnětů, protože si potřebuje pořád s někým povídat.

Nebojte se ale, že by na vás v návalu lidí nezbyl čas. Blíženci vás totiž nebudou ignorovat, ani kdyby jste se jim příliš nezamlouvali. Naopak si pro vás vyčlení čas a budou vás zmiňovat ostatním. Pokud všechno půjde dobře, pravděpodobně vás svým přátelům budou vychvalovat až do nebes.

Rak

Raci jsou hodně citliví a rodinně založení, proto ocení, když je na první schůzku pozvete na místo, ke kterému mají nějaký hlubší vztah. Příjemné je pro ně určitě domácí prostředí, takze by si užili i příjemnou rodinnou večeři s některými členy své rodiny, na začátek třeba jen se sourozenci. Potěší je ale i koncert, film nebo představení s jejich oblíbeným umělcem.

Zároveň se o vás ale budou zajímat a bude jim skutečně záležet na tom, co říkáte. Proto s vámi dokážou mluvit celé hodiny a vést hluboké konverzace. Schůzka v kavárně nebo piknik na nějakém klidném místě tedy bude rozhodně více než dostačující.

Lev

Charismatičtí Lvi mají smysl pro drama a jejich emocionální scény pravděpodobně nebudou chybět ani na vašem prvním rande. Zároveň si nenechají utéct jedinou šanci k tomu, aby byly v centru dění a všem na očích. Od schůzky tedy očekávají hodně flirtování a energie, a tak se budete muset hodně snažit, abyste splnili jejich očekávání. Jsou to ale optimisté, takže radost dokážou mít ze všeho.

Nejvíce je však nabudí hlasitý dav lidí, který si nejvíce užijí na koncertě nebo v nočním klubu. Protože ale milují pozornost a obdiv druhých, užijí si také drahou večeři v luxusní restauraci, a to hlavně díky závistivým pohledům kolemjdoucích a obdivných poznámek jejich přátel.  

Panna

Panny jsou praktické a analytické, takže se připravte na to, že si vás na prvním rande pořádně proklepnou. Navíc si potřebují předem ověřit místo, na které se společně vydáte, a připravit se na to, co přesně tam budou dělat. Chtějí mít totiž vše naplánované a mít ve všem jasno. Raději jim vaše plány tedy sdělte dostatečně dlouho dopředu.

Překvapení totiž Panny zrovna moc neocení. Protože rády zjišťují nové informace, dobrou volbou pro první schůzku bude určitě výstava v muzeu, návštěva botanické zahrady či prohlídka nějakého zámku. Z počátku se mohou zdát zamlklé, ale musíte jim dát prostor a čas k mluvení a poté vás svým projevem dokážou v mnoha ohledech překvapit.

Váhy

Váhy mají rády umění, harmonii, ale i dobrou společnost. Radost jim tedy udělá návštěva nějaké výstavy nebo koncertu, ale i taneční večer v klubu. Váhy jsou ale hodně nerozhodné, takže budou rády, když rozhodování učiníte za ně a ušetříte je tak trápení. V oblibě mají klasická romantická gesta z filmů a milostných románů, takže s něčím takovým u nich nemůžete udělat chybu.

Mají také rády klid a krásu, takže na prvním rande je dobré vydat se na nějakou procházku nebo výlet, nejlépe při západu slunce.

Štír

Přestože jsou Štíři záhadní a tajemní, jsou také opravdu citliví, vnímají, vášniví a milují romantiku. Uz od prvniho rande tedy čekají něco velikého a překvapivého, nejlépe když tím překvapíte i sami sebe a dostanete se ven ze své komfortní zóny. Je pro ně důležitá především intimní atmosféra, protože chtějí vést smysluplnou konverzaci a rozebrat důležitá témata.

K tomu potřebují soukromí, takže je nejlepší rande s nimi naplánovat doma nebo v nějakém tichém zákoutí kavárny či restaurace. Tam budete mít také prostor k tomu vaše city projevit i doteky a pohledy, které Štíři s radostí přijmou a opětují, protože patří mezi smyslná znamení a neverbální části vztahu dávají velkou váhu.

Střelec

Střelci jsou zábavní a optimističtí. Jsou to takoví baviči a dobrodruzi zvěrokruhu. Je s nimi tedy zábava, o tom není pochyb, ale protože si pořád potřebují rozšiřovat své obzory, chvíli neposedí na jednom místě. Na prvním rande je tedy vhodné dělat něco dobrodružného a zábavného, u čeho se nezačnou nudit. Může jít o sport, cestování, nebo nějaké vzrušující dobrodružství v přírodě.

Kozoroh

Pro Kozorohy je důležité, abyste na rande byli sami sebou a chovali se upřímně. Jsou totiž ambiciózní a rádi vidí, když jsou druzí se sebou spokojení a chovají se sebejistě. Chtějí tak poznat, jací ve skutečnosti jste a jaký život žijete. Také se na schůzce asi budou chtít předvést, aby na vás trochu zapůsobili.

Na místě jim ale příliš nezáleží, hlavní je aby šlo o upřímnou konverzaci a mohlo se mezi vámi vytvořit silné pouto. Mají ale rádi tradici a jistotu, takže obyčejnou restaurací nebo kavárnou nic nezkazíte.

Zdroj: BY-_-BY/ Shutterstock

Vodnář

Originální Vodnáři milují umění a sledují současné trendy a novinky. Vždy se tedy snaží hledat jedinečnost a rádi objevuj nová místa a zažívají nové pocity. Při budování vztahu chtějí navázat silné emoční pouto, čehož docílí tím, že vám ukážou to, co mají na prozkoumávání rádi.

Nejraději se tedy na první rande vydají někam do přírody, na originální uměleckou výstavu nebo se díky jejich obětavosti účastní nějaké charitativní akce.

Ryby

Ryby jsou snílci, takže na rande je pro ně důležitá hlavně atmosféra místa. Dobře tedy poslouží například schůzka na pláži, kde po západu slunce, budou moct ležet pod hvězdami a pozorovat noční oblohu. Také je potěší dlouhé večerní či noční procházky, na kterých budou mít prostor projevit svou citlivou a vnímavou povahu.

Rády se však na rande také vyfiknou a vydají se na nějakou formální událost. Díky jejich obrovské fantazii a kreativitě se ale zajímají také o umění, takže je nadchne i nějaké zajímavé a muzeum.

Zdroje článku: