Na která 4 znamení čekají v lednu smolné dny?

Na která 4 znamení čekají v lednu smolné dny?
Podívejme se společně na čtyři znamení zvěrokruhu, na která čeká v lednu nejvíce smůly. Patříte mezi ně? Netruchlete, ještě můžete mnohé zachránit a minimalizovat škody.  

Najít se mezi čtyřmi znameními, která budou mít v lednu 2023 nejvíce smůly, nechce asi nikdo z nás. Bohužel, na každého z nás někdy za rohem číhá větší nebo menší dávka smůly. Tato znamení mají jeden společný jmenovatel. Velkým problémem budou partnerské a mezilidské vztahy. Pokud ale víte, na co se můžete připravit, můžete minimalizovat škody a zmírnit následky této smůly. Důležité je nepropadat panice a zachovat klid. Díky tomu můžete i z náročných situací vybruslit s grácií. 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

V lednu vás mohou potrápit především vztahy v rodině. Jednat se může nejen o manžela nebo děti, ale také o rodiče a sourozence. Svou rodinu milujete a jste ochotní udělat pro její členy cokoli. Přehnaná péče ale mnohdy škodí a začíná vadit i vaší rodině. Budou na vás často protivní a budou se vám vzdalovat. Vy tak získáte hromadu volného času, ale nebudete vědět, jak s ním naložit. Kvůli přehnanému zaměření na rodinu začnete ztrácet sami sebe a budete si připadat velmi nedocenění. Dejte si pozor, abyste to nezačali svým blízkým vyčítat, a nezadělali tak na velké hádky. 

Pokud si chcete zachovat zdravý rozum a psychiku a chcete si uchovat také dobré vztahy v rodině, uberte plyn. Popřemýšlejte, co jste rádi dělali, než se stala jediným středobodem vesmíru vaše rodina. Oprašte své staré koníčky a věnujte se více sobě. Nezanedbáváte se v poslední době příliš? Přečtěte si knihu, pusťte si pěkný film, pečujte o své tělo a vydejte se ven s kamarády. Vaše rodina si vás bude mnohem více vážit a vztahy se zase brzo zlepší. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Na Raky čekají v lednu velké problémy v rodině. Nebojte, zdraví se tyto komplikace netýkají. Největším problémem budou především hádky s jedním člověkem. Zjistíte, že některý člen vaší rodiny se dopustil velké zrady. A přijde to jako blesk z čistého nebe. Velmi se vás to dotkne a dostanete se do nepříjemných depresivních stavů. Stále budete přemýšlet, kde jste udělali chybu a proč vám tento člověk tolik ublížil. Emoce budou velmi napjaté a vybuchnou ve velkou hádku. 

Jak můžete tuto situaci ustát a zachovat si dobré psychické a fyzické zdraví? Nepřemýšlejte tolik nad vaší chybou. Žádnou jste neudělali. Tento člověk je v životě nešťastný a snaží se najít viníka jeho životní situace. A černý Petr padl právě na vás. Nehledejte v tom hlubší smysl a přijměte situaci takovou, jaké je. Jen čas ukáže, jestli si tato osoba uvědomí, co vám provedla a přijde s omluvou. Pokud se tak nestane, nechte člověka odejít ze svého života a více se mu nevěnujte. Vyhněte se také hádkám, nestojí vám za to. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

V lednu se budete cítit velmi osaměle. Budete toužit po lásce a fyzickém kontaktu. Jste tak zaslepeni touto touhou, že nevidíte pravou lásku, která stojí vedle vás. Lásku chcete hodně, a především ji chcete mít hned. Ale pravá láska potřebuje čas, aby mohla dozrát. Do života vám tento měsíc přijde také velké milostné pokušení. Objeví se vedle vás člověk, který vás sice bude velmi přitahovat, ale hluboko uvnitř srdce budete cítit, že to láska není. Pokud tomuto člověku podlehnete, můžete se o pravou lásku připravit. 

Vydržte. Dejte situaci čas a nepouštějte se do povrchních vztahů jen kvůli utišení potřeby tělesného kontaktu. Vyhnete se tak velkému zklamání. 

Panny se cítí osamělé, ale pravá láska třeba není daleko. Zdroj: WeAre/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Tento měsíc vás může velmi potrápit pokušení. Potkáte člověka, který vás bude fyzicky velmi přitahovat. Ve vztahu jste sice spokojeni, ale toužíte po dobrodružství, adrenalinu a změně. Tento milenec/milenka vám sice naslibuje společnou budoucnost, ale ve skutečnosti mu půjde pouze o milostné radovánky. Pravda brzo vypluje napovrch a vy přijdete nejen o milence/milenku, ale také nenávratně o svou milovanou polovičku. 

Uvědomte si, co je pro vás v životě opravdu důležité. Opravdu vám stojí pár vášnivých chvilek za to, abyste zahodili dlouholetý a stabilní vztah? 

Zdroj článku:
  • Autorský text