Jaký nejhorší měsíc čeká vaše znamení v roce 2023?

Jaký nejhorší měsíc čeká vaše znamení v roce 2023?
V jakých měsících vám hvězdy nebudou přát? Podívejte se na horoskop, který vám odhalí měsíce, během kterých to nebude pro vaše znamení jednoduché. Pozor si dejte už v lednu a záludné bude i září.

Rok je hodně dlouhá doba na prožívání pomyslných vzestupů, ale i pádů. Některé měsíce v roce vám budou hvězdy nakloněny, jindy to naopak bude náročné a těžké. Podívejte se na přehled toho, jaké nejhorší měsíce čekají zrovna vaše znamení v roce 2023.

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Tento rok pro vás nebude jednoduchý, ale spíše hektický a plný výzev. A to platí pro pracovní i osobní oblast. Budete se muset snažit a postupně překonávat jednotlivé překážky. K tomu však patří i světlé okamžiky, kdy získáte mnoho nových zážitků a prožijete dobrodružství s lidmi, které máte rádi. Hodně energie budete potřebovat hlavně na náročné měsíce, kterými pro vás budou leden a září.       

Býk (21. 4. –⁠ 20. 5.)

V tomto roce můžete očekávat zajímavé a v zásadě pozitivní změny, které otočí váš život tím správným směrem. Po většinu času se budete jevit jako neoblomní a že si jdete jasně za svým. I tak ale můžete během roku občas zakolísat a zastavit se kvůli některým překážkám především v osobní rovině. Když se nebudete cítit plně ve své kůži, raději odložte řešení komplikovanějších záležitostí, protože můžete udělat zbytečné chyby. Záludné měsíce pro vás budou leden a září.               

Blíženci (21. 5. –⁠ 21. 6.)

Pro Blížence tolik nových výzev nečeká. Vašim úkolem totiž pro tento rok bude dokončování předchozích úkolů a dodělání toho, co jste již dříve začali. A to i přesto, že se vám do toho nebude moc chtít. V milostné sféře si dávejte pozor na přílišné flirtování a přehnanou snahu o nezávislost, protože tím můžete ubližovat lidem okolo sebe. Připravte se také na náročné měsíce, kterými pro vás budou duben a září.     

Nejhorší měsíce pro raka budou únor a srpen, zdroj: Pixel-Shot / Shutterstock

Rak (22. 6. –⁠ 23. 7.)

V tomto roce nebudete mít problém s navazováním nových vztahů. Jen dejte pozor, ať nezapomínáte na starší vztahy, které je také potřeba udržovat. V zásadě budou převažovat dobré dny, které se budou střídat s těmi běžnými a nudnějšími. Ničeho výrazně negativního se bát nemusíte. Horší měsíce pro vás budou únor a srpen.       

Lev (23. 7. –⁠ 23. 8.)

Jako správný Lev jste neustále pracovití a odpočinku příliš nedáte, protože vaše ambice vás neustále ženou dopředu. Právě v tomto roce však bude potřeba si trochu odpočinou a zvolnit. Zkuste se zamyslet nad tím, jestli vám všechny činnosti, které děláte, dávají smysl. Pokud ne, možná je na čase hledat nové zájmy. Nejvíce výzev a náročných okamžiků vás čeká v měsících květnu a září.            

Panna (24. 8. –⁠ 23. 9.)

V tomto roce na sobě budete hodně pracovat a k tomu se přidá celá řada dalších povinností. Snadno se tak může stát, že si nestihnete vyhradit ani čas na dovolenou a pořádný odpočinek. Dejte si proto pozor, ať se příliš neunavíte, protože povinnosti je potřeba prokládat alespoň malými radostmi. Na vztahy a nové lásky také nebude příliš času. Náročnými měsíci pro vás budou květen a červenec.     

Váhy (24. 9. –⁠ 23. 10.)

V tomto roce se vám bude dařit skoro všechno, na co sáhnete. Nebojte se tak začínat nové projekty, pouštět se do sebevzdělání nebo hledat nové uplatnění v práci. Těšit se můžete na příliš peněz a pracovní úspěchy, které však mohou být vyváženy problémy ve vztazích a rodině. S tím ale mohou pomoci společné výlety a trávení volného času. Připravte se na náročné měsíce, kterými pro vás budou hlavně květen a říjen.  

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Připravte se na dobré i horší okamžiky. Nepůjde ale o nic příliš náročného nebo negativního, takže ve výsledku vás čeká dobrý rok, kdy zvládnete mnoho úkolů a nasměrujete se na cestu, jaká vám bude dávat smysl. Snadno okouzlíte ostatní, což nahrává i případným novým vztahům. Na stávajících vztazích však nezapomínejte pracovat s ohledem na partnera a na to, co potřebuje. Obecně dobrý rok mírně zkazí nepříznivé měsíce, kterými pro vás bude leden a prosinec.           

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

V tomto roce dostanete šanci poučit se z minulých chyb a bude jenom na vás, jak se s tím poperete. Velké změny na vás nečekají, ale budete řešit spíše běžné záležitosti. Platí to i pro vztahy, kde se vám bude spíše dařit a nečeká vás nic dramatického. Začátek roku pro vás bude spíše vlažný, ale postupně se dostanete do pěkného tempa a dokážete ze sebe snadno dostat maximální výkony. Jen si dejte pozor na náročné měsíce, kterými pro vás bude leden a březen.           

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

I když to možná nečekáte, připraví si pro vás tento rok celou řadu výzev, díky kterým dokážete poměrně snadno transformovat své myšlení a navést se tím správným směrem. Dokonce zvládnete překonat i jinak nemyslitelné překážky. Po prvotřídní první polovině roku však přijde s podzimem drobnější ochlazení a komplikovanější okamžiky. Náročná pro vás bude hlavně druhá polovina roku. Nejhorší měsíce budou pro Kozorohy září a listopad.            

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Máte spoustu zajímavých a jedinečných nápadů, kdy řadu z nich neváháte během roku 2023 přivést k životu. Musíte si však všechno důkladně promyslet ze všech stran, a hlavně se neunáhlit. Po velkém zklamání v milostné oblasti přijdou chvíle, kdy se vám opět začne dařit a budete se cítit spokojeně. Pozor si však dejte na nejhorší měsíce v roce, kterými pro vás budou březen a listopad.           

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

V tomto roce se můžete těšit hned na několik splněných přání. Nespadnou vám ale jen tak do klína, bude se jednat o výsledky vaší poctivé práce na sebevzdělání. Při realizaci nápadů se budete snažit získat více peněz, což pro vás může být těžké při snaze o porážení konkurence. Z pohledu lásky se těšte na dobrý rok. Nepříznivé měsíce pro vás budou únor a říjen.