Jak neztratit lásku vašeho partnera podle jeho znamení zvěrokruhu?

Jak neztratit lásku vašeho partnera podle jeho znamení zvěrokruhu?
Udržet si vztah je snem snad každého člověka. Jak se máte chovat ke svým partnerům, abyste si jeho přízeň a lásku udrželi co nejdéle? To vám prozradíme níže.

Beran (21. 3.  20. 4.) 

Berani jsou velmi tvrdohlavé a cílevědomé znamení. Pokud se s nimi ale naučíte spolupracovat, stane se ze vzpurného berana krotký beránek. Obrňte se trpělivostí a snažte se lépe poznat potřeby, přání, sny a cíle svého milovaného berana.   

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Býk je tvrdohlavý a změnit jeho názor jde jen opravdu těžko. Přijměte svého partnera takového, jaký je. Pokud budete trpěliví a snaživí, i s býkem můžete dosáhnout svého a žít spokojený život. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Blíženci jsou duše, které touží po lásce, ale zároveň milují společnost lidí a své kamarády. Dopřejte jim dostatek prostoru a času, aby mohli tyto své potřeby uspokojit. Blížence zajisté také potěšíte, když sami naplánujete nějakou zajímavou společenskou akci na páteční večer.  

 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Raka si získáte především stabilitou, oporou a harmonií. Raci nemají v lásce hádky a nejisté situace. Potřebují být o vaší lásce ujišťovaní. Nedávejte proto rakům důvody k pochybnostem o vašem vztahu. Zahrňte ho raději láskou a pocitem důvěry.

Lev (23. 7. 22. 8.) 

Pokud máte partnera narozeného ve znamení lva, nesmíte nikdy zapomenout na obdiv. Právě obdiv pro vás totiž bude klíčovým slovem spokojeného vztahu. Dávejte své lví lásce dostatečně najevo, jak je skvělá a co všechno na ní milujete. Smiřte se také s tím, že hlavní slovo a pozornost doma bude mít právě on/ona.

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Pravděpodobně žádnou pannu neokouzlíte neplánovanými akcemi. Panny milují řád a naplánovaný život. Nesnáší nedochvilnost a nezodpovědnost. Pokud si chcete lásku vaší panny udržet, snažte se vždy dodržet vše, co jste slíbili. Pokud toho nejste schopní, raději pannám nic neslibujte.  

Zdroj: Katy Hutchinson / Shutterstock

Váha (23. 9. 23. 10.) 

Pokud se vaše láska narodila ve znamení váhy, s největší pravděpodobností miluje flirt a vášeň. Nezapomínejte proto tento vztah stále zpestřovat a dopřejte jim pocit, že ta energie mezi vámi stále funguje. Mnohé váhy ocení dvojsmysly nebo také mírně lechtivé zprávy. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Pokud se štírem teprve začínáte, dopřejte mu čas. Zamilovává se sice pomalu, ale až dozraje do fáze, kdy si bude vztahem jistý, zažijete s ním nádherné chvíle plné vášně a společné opory. Oporu a trvalý vztah očekává také od vás. Pokud to tak necítíte, buďte raději upřímní.  

Střelec (23. 11.  21. 12.) 

Střelce si získáte především upřímností a rovnou komunikací. Nesnažte se před svým partnerem ve znamení střelce nic tajit. Pokud máte nějaký problém, promluvte si o tom se svou láskou hned a upřímně. Konstruktivní komunikace je pro střelce velmi důležitá.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

S kozorohem potřebujete především trpělivost. Romantiky se od nich nejspíš nedočkáte a většina kozorohů nejsou ani mistři v milostných vyznáních a projevech citů. Respektujte je takové, jací jsou, a přijměte jejich kvality. Pokud se do vás zamilují, dokážou vám lásku dávat najevo nikoliv slovy, ale svými činy. 

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Pokud si chcete udržet vodnáře, nesmíte mu brát pocit svobody. Dopřejte vodnářům i sobě dny, kdy si každý může udělat program podle svého gusta. Smiřte se také s tím, že vodnáři nepatří mezi lidi, kteří potřebují mít svou lásku po boku každou minutu. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Ryby milují plánování společné budoucnosti, ale zároveň potřebují také dostatek prostoru pro sebe. Pomozte rybám najít vyvážený kompromis v jejich životě. Dopřejte mu vize sladké budoucnosti, ale zároveň si je nenechejte odplavat za jinými ideály, které je mohou dostat na křižovatku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text