Partnerský horoskop na poslední červencový víkend: Blíženci zažijí klidný víkend, Raci se pohádají

Partnerský horoskop na poslední červencový víkend: Blíženci zažijí klidný víkend, Raci se pohádají
Měsíc pod vlivem Lva společně s Marsem a Uranem bude mít vliv na naše rozhodování v oblasti vztahu. Cokoliv v pátek uděláme, za to poneseme následky. V sobotu se Měsíc přesune pod vliv Panny, komunikace o víkendu váznout nebude. Co si pro Vás připravily hvězdy?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek se připravte na Váš vnitřní hněv, partner Vás něčím naštve. Ujistěte se, že svému partnerovi nezkazíte celý víkend již v samotném začátku. Jakým směrem se vztah bude ubírat po zbytek víkendu, to záleží pouze na tom, nakolik se dokážete ovládnout.

Býk (20. dubna – 20. května)

Páteční ráno si budete myslet, že Váš vztah je dokonalý, ovšem již brzy Vás partner přesvědčí o opaku. Jsou možné různé neshody. V sobotu se můžete pokusit napsat pro Vašeho partnera hezkou básničku, povede se Vám. Totéž platí také pro neděli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pocítíte touhu si s partnerem povídat. Také si budete dávat pozor na to, co říkáte, tudíž větší hádky Vám nehrozí. V sobotu můžete partnera vzít na návštěvu k Vaší rodině, sobota a neděle budou pro Vás odpočinkové dny plné pohody a klidu.

Rak (22. června – 22. července)

Pozor na hádky s partnerem v pátek, mohl by Vaše slova špatně pochopit a opustit Vás. Pokud vydržíte neříkat mu vše, co si myslíte, můžete se od soboty těšit na nádhernou komunikaci a můžete též něco podniknout.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud dokážete udržet své myšlenky na uzdě, čeká Vás s partnerem v pátek opravdu příjemný den. Pokud jste se nedokázali dohodnout na nějaké věci, sobota a neděle jsou nejlepší dny na urovnání sporu, tyto dny si budete s partnerem dobře rozumět.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nevyřešený spor s Vaším partnerem byste v pátek neměli řešit nadávkami a urážkami, nýbrž dělat činnost, která Vás uklidní. Po zbytek víkendu zatoužíte být se svými přáteli, vezměte s sebou také partnera, aby se necítil tak osamoceně.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento víkend, hlavně v pátek, se s partnerem vůbec nehádejte, mohlo by to narušit harmonii ve Vašem vztahu. Pokud toužíte napravit svůj vztah a učinit ho příjemnějším, věnujte pozornost svým snům a intuici v sobotu a v neděli, vše se brzy v dobré obrátí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete více náladoví než kdy předtím. To ohrozí především Váš vztah s partnerem, může si připadat nemilován a bezzájmově. V sobotu a v neděli to bude poněkud lepší, urovnáte svůj vztah a navrhnete jeho zlepšení. Záleží jen na partnerovi, jak se k tomu postaví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete mít dobrodružnou náladu, avšak bez partnera, což ve Vašem vztahu může v pátek vyvolat nepokoje i četné hádky. Myslete logicky, ne emocionálně. V sobotu a v neděli budete příliš zabraní prací na to, abyste se svým partnerem trávili čas.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Na jednu stranu v pátek pocítíte silnou touhu po intimitě, na straně druhé budete mít tolik dohad se svým partnerem, že se nakonec nic z Vašich plánů neuskuteční. To bude v lehčí verzi pokračovat po celý zbytek víkendu, pozor na nevěru.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek je lepší se od partnera izolovat. Bude se cítit nemilován, bude to však mnohem lepší než kdybyste se celý víkend prohádali. Od soboty se můžete těšit na prohloubení spojení mezi Vámi a Vaším partnerem, dojde také na intimitu. Zbytek víkendu si s partnerem užijete.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner se Vám bude snažit pomoci s Vaším problémem, ovšem Vy se mu odvděčíte hádkami. Myslí to s Vámi dobře. V sobotu si uvědomíte, že jste se k němu nechovali nejlépe, a začnete na sobě více pracovat. Partnerovi splníte, co mu na očích uvidíte.

Zdroj článku: