Jaký jste typ milence či milenky. Zde jsou 4 základní typy

Jaký jste typ milence či milenky. Zde jsou 4 základní typy
Láska je složitá věc, ale mnohem složitější jsou druhy milenek a milenců. Už staří Řekové zjistili, že existuje mnoho typů lásky. Porovnávali lásku mezi sourozenci, partnery nebo mezi matkou a dítětem. Znáte základní typy milenců? Patříte mezi ně? Pojďte to rychle zjistit.

Darovací typ

Pro tento typ osob je charakteristické to, že se často cítí nejistě. Vnímají sebe samé jako ne dost dobré pro svou polovičku a různými způsoby se s tím snaží vyrovnat – od obrovské lásky a pozornosti ke svému partnerovi, až po to, že by pro toho druhého udělali snad cokoliv. Právě u nich najdete nejvíce čisté a nesobecké lásky.

Ti, co jen berou

Znáte někoho, kdo do vztahu nic nedává, pouze bere? Jedná se o lidi, jenž si o sobě zkrátka myslí hodně. Považují se za velmi dobrou partii a dávají to patřičně najevo. Neustále tomu druhému připomínají, jaké má štěstí. Jsou to osoby egoistické se špatným přístupem ke vztahu.

Vůdčí typ

Další nebezpečným typem je vůdce – poznáte ho podle toho, že často toho druhého zneužívá. Na první pohled se může prezentovat jako člověk, jenž pro vás chce jen to nejlepší. Zpočátku je to velmi milé a lichotivé, ale postupem času se jeho aktivita začne natolik stupňovat, až to pro člověka není vůbec příjemné. Tato osoba chce svého partnera mít zcela pod kontrolou, je manipulativní a jeho jednání může přejít až k emocionálnímu vydírání.

Vděčný typ

Jsou to lidé, kteří se zaměřují výhradně na pohodlí svých partnerů. Láska, kterou nabízejí, je nesobecká a bezpodmínečná. Pokud si potrpíte na emocích, tyto osoby jsou ideálními spojenci. Podpoří vás ve všem. Je nezbytné být k nim laskaví a něžní. Nabídněte jim lásku a chovejte se k nim slušně a s respektem. Oni vám za to snesou modré z nebe.

Tak co, našli jste se?