Horoskop na novoroční víkend: Býci najdou novou zábavu, Štíři upřednostní čas strávený ve dvou

Horoskop na novoroční víkend: Býci najdou novou zábavu, Štíři upřednostní čas strávený ve dvou
Šťastný Nový rok! Tento víkend končí rok 2022 a nastává rok 2023. Naše myšlení ovlivní Měsíc, který se nachází pod vlivem Býka. Největší vliv nastává právě na Silvestra. Je možné, že si na Nový rok oblíbíme novou aktivitu. Rodina a jen ti nejlepší přátelé budou ti, s nimiž budeme chtít trávit čas. Co přesně čeká tento víkend Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend Vás čeká hodně energie, kterou budete muset využít. S přáteli nebo bez nich, v pátek budete mít šílené nápady, co byste mohli dělat. V sobotu se opět spojíte s rodinou. V neděli konečně zjistíte, co můžete udělat pro to, abyste si venku užili spoustu zábavy – nepůjde jen o vypouštění pyrotechniky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento víkend budete převážně tvořiví. Na nákupy nebudete mít chuť jít, poněvadž jste svědomití a vše potřebné jste si již nakoupili. Domácí kutilství může být něco, co Vás nadchne, hlavně v neděli, kdy zjistíte, pro co máte největší vlohy, přestože jste o tuto činnost nikdy předtím nezavadili.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pátek můžete zajít do přírody, naberete pozitivní energii a odbouráte stres, který můžete mít kvůli blížící se rodinné oslavě Silvestra. V sobotu se setkáte s nejbližšími, ale také ochutnáte báječné jídlo, které Vás zaujme. Na Nový rok můžete opět vyrazit do přírody, bude na Vás mít uklidňující vliv.

Blíženci načerpají novou energii procházkou v přírodě, Zdroj: alexkich/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Budete požadovat, aby Váš hlas byl slyšet. Nebudete se však chtít hádat, naopak budete chtít pomoci ostatním lidem. Je možné, že napravíte pár vztahů, které zdánlivě nemají budoucnost. V sobotu a v neděli pro Vás bude hlavní rodina, které sdělíte, jak dobře si žijete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Čas strávený v přírodě Vám připomene, že i Vy jste pouze člověk a potřebujete si odpočinout, a to v pátek. V sobotu a v neděli budete mít tendenci si zacvičit, abyste si dokázali, že splnit novoroční předsevzetí není nemožné a Vy s tím začnete s předstihem.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek budete hodně kreativní, avšak tentokrát tuto kreativitu neinvestujete do svých projektů, ale do toho, co budete chtít příští rok změnit. Vaší novou zálibou se může stát cestování či vyzkoušení něčeho nového. Hned na Nový rok v neděli se do toho pustíte naplno.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento víkend byste neměli pořádat žádné velké večírky ani se jich účastnit, byli byste pouze mrzutí. Mnohem více zábavy si užijete v rodinném kruhu. S jedním z Vašich dlouholetých přátel budete vést rozhovor o tom, co zamýšlíte udělat s potřebou lásky příští rok.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nezatoužíte po silvestrovském večeru v doprovodu mnoha přátel. Pokud nemáte partnera, s nímž byste si víkend užili, může se naskytnout nový objev či pozvete někoho z Vašich přátel, který je pro Vás nějakým způsobem výjimečný. Můžete si povídat či hrát společenské hry.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Večírky Vás příliš táhnout nebudou, již v pátek dáte vědět pár přátelům, že chystáte menší oslavu, aby se připojili, pokud jste jim ještě nedali vědět. Velká část oslavy bude probíhat ve venkovních prostorech. Vaši přátelé se budou bavit po celý víkend, přichystáte pro ně zajímavý program.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vyrazíte za svými přáteli, večírek Vám vadit nebude, budete se skvěle bavit. Budete mít skvělou náladu a dokážete se odvázat, tudíž pokud jste momentálně bez partnera, můžete svými činy někoho okouzlit a v neděli se můžete dozvědět, že by s Vámi ten někdo vyrazil na rande.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nebudete myslet na nic jiného než na rodinu a přátele. Již v pátek se zastavíte u lidí, kteří z nějakého důvodu nemohou přijet k Vám, a užijete si spoustu zábavy. V sobotu a v neděli pozvete k sobě velké množství lidí, kteří jsou Vám blízcí a s nimiž je Vám dobře.

Ryby (19. února – 20. března)

Již od pátku budete přemýšlet, s kým se tento víkend setkáte. Budete vyhledávat lidi, kteří mají podobné smýšlení jako Vy a zároveň je naplní sváteční nálada. Hádky jsou to poslední, co chcete zažít. Je možné, že s přáteli pomůžete lidem, kteří jsou v nouzi.

Zdroj článku: