Tichá znamení zvěrokruhu, která necítí potřebu mluvit

Tichá znamení zvěrokruhu, která necítí potřebu mluvit
Téměř vždy, když nás napadne nějaká myšlenka, cítíme potřebu ji někomu sdělit, abychom byli vyslyšeni a obdrželi názor jiných lidí. Nicméně mezi námi existují lidé, kteří si vše nechávají pro sebe a nemají potřebu se nikomu svěřovat, naopak jsou dobří v poslouchání. Zde jsou tichá znamení, která necítí potřebu mluvit. Najdete zde své znamení?

Štír (23. října – 21. listopadu)

Raději nasloucháte a sbíráte o ostatních lidech informace pro případ potřeby, než abyste o sobě něco málo sdělili. Rádi si necháváte všechno pro sebe, poněvadž si nikdy nejste jisti, kdo vaší důvěry může využít. Víte, že pokud byste vypustili jednu zanedbatelnou informaci, mohlo by to vést k vašemu pozdějšímu neúspěchu. Mluvíte pouze tehdy, máte-li co říci. Musí to být pochopitelně důležité, abyste se vůbec přiměli to říci. Nikdy nemluvíte, abyste si získali pozornost nebo přátele.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nikdy příliš nemluvíte, a pokud ano, tak říkáte něco jiného, než si myslíte. Nemyslíte si, že vaše pravé myšlenky jsou pro okolí důležité a budou přijímány. Raději ale nemluvíte vůbec. Věříte, že vaši chytrost je potřeba dokazovat činy, ne slovy. Vy osobně nemáte rádi přílišné tlachání, přijde vám zbytečné. Pokud se chystáte něco důležitého říci, počkáte si, až bude vhodný čas a vaše slova budou nejefektivnější.

Rak (21. června – 22. července)

Nasloucháte problémům jiných lidí a dáváte jim rady, ale abyste mluvili od rána do večera, to se o vás rozhodně říci nedá. Pokud s někým musíte mluvit, připravujete si dlouhou dobu dopředu odpovědi na všechny možné otázky, které vám kdo položí (protože vy sami od sebe žádné téma nenavrhnete). Často rozhovor dopadá tak, že než si promyslíte, co řeknete, vaši přátelé se už dávno baví o jiném tématu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Téměř nikdy nemluvíte, nejste-li naštvaní. Necítíte potřebu být slyšet. Pokud vás někdo požádá, abyste mu sdělili svůj názor, dopadá to tak, že přemýšlíte předlouho. Někdy také uvíznete ve své mysli, dotyčný si proto musí získat znovu vaši pozornost. Nikdy nemluvíte nesmysly. Vaši přátelé dobře vědí, že pokud se vás na něco zeptají, musejí chvíli vydržet, než odpovíte, protože pokud vás dané téma zajímá, opravdu se chcete vyjádřit. Většinou však nechcete říkat nic, obzvláště sami od sebe.

Panna (23. srpna – 22. září)

Příliš nemluvíte, spíše nasloucháte slovům ostatních lidí a analyzujete každé slovo zvlášť. Pokud mluvíte, říkáte něco, co ostatní lidi doslova šokuje, jinak nechcete, aby lidé slyšeli vaše slova. Přiučujete se novým věcem z informací, které vám ostatní říkají. Pokud víte, že někdo nemá pravdu, řeknete mu to zcela upřímně, ale určitě neblábolíte hlouposti.

Zdroj článku: