Znamení zvěrokruhu se špatným smyslem pro módu

Znamení zvěrokruhu se špatným smyslem pro módu
Ne každý má smysl pro módu. Některým lidem nezáleží na tom, jak budou vypadat na veřejnosti a – jak někteří lidé s oblibou říkají – neumí se správně obléknout. Pokud patříte k těmto znamením zvěrokruhu, máte zvýšenou pravděpodobnost, že to je také váš případ.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste příliš ponořeni do své práce, a tudíž móda pro vás jde stranou. Nikdy neinvestujete své peníze do stylového oblečení. To však neznamená, že nemáte svůj vlastní styl, pouze neutrácíte peníze za příliš drahé oblečení. Jste toho názoru, že dobře můžete vypadat i v případě, že si obléknete oblečení, které jste si zakoupili levně, a komu se to nelíbí, ten by si měl hledět svého.

Ve vašem šatníku lze nalézt prosté oblečení, které ještě budete nosit, dokud bude sloužit svému účelu. Nechápete lidi, kteří si kupují nové věci, jakmile se dostanou na trh.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

O módu se zajímáte pouze v případě, že se chystáte jít na nějakou výjimečnou událost, jinak je vám absolutně jedno, jak se obléknete. Upřednostňujete pohodlné oblečení, za nímž se příliš mnoho lidí neotáčí – nevidíte důvod, proč si vzít něco, co ostatní přímo uhodí do očí, když většinou hledáte klid a samotu v přírodě. Na rozdíl od většiny lidí upřednostňujete oblečení beze vzoru, poněvadž tento styl se vám líbí nejvíce.

Názory ostatních lidí jsou pro vás přibližně stejně důležité jako ztráta vaší drahocenné svobody – vůbec.

Blíženci: O módu se absolutně nezajímáte, zdroj: Ekateryna Zubal

Blíženci (21. května – 21. června)

O módu se absolutně nezajímáte, dalo by se říci, že ji nemáte rádi. Neradi posloucháte ostatní lidi, kteří si stěžují, že v obchodech se objevilo nové oblečení jejich oblíbené značky a oni musí počkat do výplaty, aby si ho mohli zakoupit. Tomuto jednání vy nerozumíte.

Oblečení máte pouze proto, abyste si měli co obléknout, ne abyste v něm chodili na přehlídky. Pokud by se někdo díval, co na sebe máte u sebe doma, s největší pravděpodobností by spatřil pouze jeden pár bot. Nezabýváte se svým vzhledem a pokud jste žena, nepotřebujete k životu ani ke kráse make-up. Máte spoustu dalších věcí, za něž chcete utrácet.

Panna (23. srpna – 22. září)

Považujete se za až příliš perfektní na to, abyste drželi s ostatními krok, co se týče módy. O módu se zajímáte nejméně ze všech znamení zvěrokruhu. Nikdy nepropadnete trendům a nedržíte krok s ostatními, též si neradi zkoušíte nové styly. Osvědčil se vám ten váš, čímž to pro vás skončilo. Nejraději se oblékáte do tmy – nosíte tmavé a nikterak výrazné oblečení.

Nemáte rádi lidi, kteří vám říkají, co máte dělat a jak se máte oblékat, poněvadž vy sami víte nejlépe, co je pro vás nejvhodnější.

Zdroj článku: