Tato 4 znamení čekají v následujících měsících velké životní změny

Tato 4 znamení čekají v následujících měsících velké životní změny
Na čtyři znamení zvěrokruhu čekají velké změny. Pro některá nemusí být zrovna příjemná a jiná znamení se zase dočkají velké radosti a pozitivních nabídek.

Pokud jste se narodili ve znamení lva, váhy, kozoroha, nebo vodnáře, čekají na Váš v nadcházejících měsících opravdu velké změny.  I když nebudou vždy na první pohled pozitivní a mohou Vás pořádně potrápit, v konečném důsledku z nich můžete i tak vytěžit maximum a obrátit situaci ve svůj prospěch. Právě díky negativním a nepříjemným situacím můžeme růst a zlepšovat se. Tarotové karty Vám poradí, na co si dát pozor a jak ze situace vytěžit maximum. 

Lev (23.7. - 22.8.)  

Pětka mečů

Změny, které si pro Vás osud na březen chystá, pro Vás nebudou vůbec příjemné. Čeká Vás velký konflikt s člověkem, který je Vašemu srdci velmi blízký. Nemusí jít nutně o Vašeho partnera/partnerku, ale také o kolegu, nebo kamaráda. Tento konflikt bude velmi zbytečný, ale silný. Vznikne z naprosté malichernosti, ale může narůst do obřích rozměrů. Oba dva se budete snažit mít pravdou a za každou cenu vyhrát. Vítězství ale v této situaci není možné ani pro jednoho z Vás. Važte svá slova a pokuste se vytěžit ze situace co nejvíce. Uvědomte si, co je pro Vás opravdu důležité. Je to vlastní pravda, nebo opravdové přátelství? Díky tomuto konfliktu se nakonec přece jen naučíte dělat kompromisy a naslouchat druhým. To Vám změní život k lepšímu a zkvalitní Vaše vztahy. 

Váha (23.9. -23.10.)  

 Osmička mečů 

Dlouhou dobu jste potlačovali své vlastní já. Zanedbávali jste svá přání a potřeby a snažili jste se zavděčit svému okolí na úkor sebe samých. Kvůli tomu máte teď pocity naprostého emočního vyčerpání a svázanosti. Tyto negativní pocity Vás již pomalu začínaly nutit vzdalovat se svému okolí a stranit se svých přátel a rodiny. To se ale naštěstí brzo změní. Uvědomíte si, že tato Vaše cesta není správná a že změna musí začít především u Vás. Začnete na sobě pracovat a hledat své opravdové já. Definujete si své potřeby, přání a pocity. Začnete je respektovat a pracovat na tom, abyste byli opět šťastní. Bude to sice cesta náročná, ale pokud vydržíte a nevzdáte se, budete opravdu spokojení a šťastní. 

Kozorozi konečně vyřeší své pracovní spory
Kozorozi konečně vyřeší své pracovní spory | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Kozoroh (22.12. - 20.1.)  

Pětka holí 

V následujících měsících začnete konečně pracovat na nespravedlnosti, která Vás trápí. Člověk z Vašeho okolí (může se jednat o kolegu, nebo nadřízeného) se k Vám nechová vůbec pěkně. Možná Vám dokonce hází takzvaně klacky pod nohy a snaží se dělat vše, aby Vám ukradl Vaše štěstí. Už toho máte dost a konečně najdete odvahu, začít tento problém řešit. Situace je vážná a Vy se tak rozhodnete pro razantní řešení. Nenechávejte si své trable pro sebe a svěřte se pověřené osobě. Pomůže Vám tento problém konečně vyřešit. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)  

Šestka pohárů 

Do života se Vám vrací někdo z Vaší minulosti. Mysleli jste si, že tento člověk z Vašeho života již odešel. To ale není tak úplně pravda. Jen se na chvíli vzdálil, aby se v ten pravý čas vrátil. A ten čas nastal právě teď. Zaklepe na Vaše dveře velmi nečekaně a obrátí Váš život naruby. V nejlepším slova smyslu. Naplní Vaše srdce a spolu s ním se Vám do života vrátí také radost a štěstí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text