Horoskop na 3. březnový týden: Berani si mohou přivydělat, Lvi v práci zazáří

Horoskop na 3. březnový týden: Berani si mohou přivydělat, Lvi v práci zazáří
Tento týden budeme jednat ze srdce, což nemusí být ten nejlepší nápad. Musíme si dát pozor na to, co je správné či nikoliv, a mít na paměti, že ne všechny naše názory jsou nutně správné. Vliv na nás bude mít Venuše, která se ve čtvrtek přesune do vlivu Býka, a Merkur, který v neděli přejde do Býka. Co můžete čekat Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento týden budete hodně ambiciózní a máte slušnou šanci si přivydělat či změnit zaměstnání, jít někam, kde Vás to bude bavit mnohem více. Největší šanci máte ve čtvrtek. Jen si dejte pozor, abyste zůstali klidní. Pokud řeknete na pohovoru něco nevhodného, tuto práci nezískáte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Návštěva rodiny bude užitečná, budete totiž chtít šířit svou lásku mezi ostatní lidi a Vaše rodina si to určitě zaslouží. Problémy můžete mít, pokud se rozhodnete utrácet peníze – tento týden to není vhodné, utratili byste až příliš a později byste litovali.

Blíženci (21. května – 21. června)

Měli byste si dát pozor pouze na záchvaty hněvu, budete příliš impulzivní a to se Vám může vymstít. Naštěstí budete po většinu týdne zaměřeni na pozitivnější věci – setkáte se se svými přáteli, jimž projevíte radost ze setkání, a také můžete mít nápad, který Vám vydělá nějaké peníze.

Rak (22. června – 22. července)

Budete myslet především na své přátele, kterým budete chtít dělat velkou radost. Jen si dejte pozor, abyste pouze nedávali. Pokud to tak bude probíhat, nemusíte to psychicky zvládnout a z hodného člověka se rázem stane člověk, kterému vadí naprosto všechno.

Lev (23. července – 22. srpna)

Někdo Vám bude tento týden vadit, nejspíše hned od začátku týdne. Udělá něco, co byste od něho nečekali a co Vás rozhodně nepotěší. V práci budete zářit, práce Vám půjde více od ruky. Pokud nemáte partnera, můžete si nějakého najít v pracovním prostředí.

U Kozorohů hrozí syndrom vyhoření
U Kozorohů hrozí syndrom vyhoření | Zdroj: Inside Creative House / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše rodina pro Vás tento týden bude vším. Postaráte se o to, aby žádný z Vašich blízkých nestrádal. Nicméně si dejte pozor, abyste nevěřili všemu, co kdo říká – tento týden můžete mít problém odlišit pravdu od lží.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaši přátelé pro Vás budou velkou motivací, stejně jako Vaše rodina. Pokud se snažíte změnit k lepšímu, hledejte vzorce chování u těchto lidí a učte se z nich. Možná Vás někdo citově zraní, ale berte to jako poučení, nikoliv jako trest.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vyberete si jednoho svého známého, k němuž máte nejblíže, a navrhnete mu, abyste se spolu pobavili. Také si budete hodně povídat a dostanete spoustu nových, ale pro Váš život užitečných informací. Budete spokojeni, že jste strávili čas zrovna s touto osobou.

Ryby budou šířit úsměv a pozitivní energii
Ryby budou šířit úsměv a pozitivní energii | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přemýšlejte o tom, co Vás momentálně baví a co by Vás mohlo naplňovat a poté se do toho pusťte. Pokud máte nějaký nápad na projekt, podělte se o něj s přáteli, někteří z nich Vám milerádi pomohou. Popřípadě můžete Vy pomoci někomu s jeho úkolem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete hodně pracovat, a sice na projektu, který Vás hodně naplňuje a který Vás bude bavit. Také strávíte hodně času se svými přáteli, Vaše slova budou moudrá, něco je přiučíte. V polovině týdne si dejte pozor na syndrom vyhoření, neměli byste v práci spěchat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jediná hrozba tohoto týdne pro Vás je, že si nemusíte plně dávat pozor na to, co si přejete. Některá přání se Vám mohou vyplnit a Vás to nemusí uspokojit tak, jak jste čekali. Věnujte se svým přátelům a dělejte to, co Vás baví, abyste byli šťastní.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše ústa budou plná chvály. Nebudete si moci pomoci, ale všem lidem řeknete, jak jsou skvělí a jak jste rádi, že jste je potkali. Šíření pozitivity a radosti bude Vaším hlavním poselstvím tento týden. Jen si buďte jisti, že jste zcela upřímní, hlavně uprostřed týdne.

Zdroj článku: