Nejhorší den v příštím týdnu: Vodnáři by se měli v sobotu někam uklidit, Berani by si měli radši prodloužit víkend

Nejhorší den v příštím týdnu: Vodnáři by se měli v sobotu někam uklidit, Berani by si měli radši prodloužit víkend
V úterý 7. března vstoupil Saturna do znamení Ryb a zároveň nastal mimořádně silný úplněk v Panně. Tyto skutečnosti ovlivňují i následující týden.

Vzhledem k tomu, že v minulém týdnu došlo hned ke dvěma významným planetárním posunům. A sice úterní úplněk v Panně a současný vstup Saturnu do znamení Ryb, je značně ovlivněna i konstelace hvězd a horoskop na nadcházející týdny. Který den v tomto týdnu bude tedy v důsledku těchto planetárních aktivit úplně nejhorší?

Beran (21. března - 20. dubna)

Nejhorším dnem pro Berany bude hned ze startu pracovního týdne, ted v pondělí. Obezřetní buďte obzvláště v pracovním prostředí, nepouštějte se do žádných složitých diskuzí a vyjednávání. Nechte si je na konec pracovního týdne, kdy vám bude štěstěna více nakloněna.

Býk (20. dubna - 21. května)

Přesto, že je pátek pro Býky obvykle nejšťastnějším dnem v týdnu, tento týden tomu bude přesně naopak. Pokud můžete, vezměte si v tento den volno a prodlužte si víkend. Nejvhodnější jsou samostatné relaxační aktivity.

Blíženci (21. května - 21. června)

Lidé ve znamení Blíženců, by si měli dávat zvlášť pozor ve čtvrtek. Ve středu budete mít štěstí v mnoha oblastech života, ale již den na to, se štěstěna obrátí. Snažte se tedy vše důležité vyřešit již v tu šťastnou středu.

Rak (21. června - 23. července)

Nejhorším dnem pro Raky bude v tomto týdnu pátek, stejně jako u Býků. I vám tedy doporučujeme, pokud možno prodloužený víkend. Vyhýbejte se veškerým slovním disputacím a řešení jakýchkoli sporů, nedopadly by pro vás dobře. 

Lev (23. července - 23. srpna)

Váš nejlepší i nejhorší den se odehrají o víkendu. V sobotu si sáhnete na dno. Budete se cítit mizerně a smůla se vám bude lepit na paty. Vaše neštěstí však naštěstí nebude mít dlouhého trvání a hned v neděli vaše štěstí vystřelí raketově vzhůru.

Panna (23. srpna - 23. září)

Pannám, stejně jako i Blížencům, vládne planeta Merkur, a i pro Panny bude nejhorším dnem čtvrtek. Vyhýbejte se obzvláště finančním machinacím a sázkám, mohly by mít velmi negativní dopad na vaši dlouhodobou finanční situaci.

Váhy (23. září - 22. října)

Milé Váhy, pokud nebudete muset ve středu vůbec vylézt z postele, bude to jen a jen dobře. Uprostřed týdne vám totiž pšenka nepokvete. Pokud do práce musíte, pokuste se přesunout důležitá jednání na jiné dny v týdnu.

Štír (22. října - 21. listopadu)

Štíři by měli tento týden věnovat neděli jen a pouze odpočinku. Vyvarujte se náročným sportovním aktivitám, domácím opravám a obecně věcem a činnostem, u kterých vám hrozí zranění. 

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

Střelcům, stejně jako i Rybám, vládne Jupiter, a obě tato znamení by se měli mít na pozoru v úterý. V tento den není obzvláště vhodné řešit jakékoli vztahové problémy. Vyhněte se diskuzím jak v partnerství, tak i na pracovišti.

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna) a 

Pokud si milí Kozorohové můžete prodloužit víkend, udělejte to. V pondělí se vám totiž bude lepit smůla na paty. Nejlepší by pro vás bylo nedělat zhola nic a počkat, až tento den přejde.

Vodnář (19. ledna - 19. února)

Nejhorším dnem pro vás bude sobota. Je-li to jen trochu možné, vyhněte se všem náročným aktivitám a naplánujte si sólo odpočinek v městských lázních nebo někde u vody. To vám pomůže tento náročný den překonat bez úhony.

Ryby (19. února - 21. března)

Ryby jsou na tom vlastně velmi podobně jako Střelci. I pro vás je nejhorším dnem úterý a měli byste se snažit vyhnout možným vztahovým krizím, které se na vás v ten den řítí. Obezřetní byste měli být také v otázce financí.