Jaký typ plavek nosíte a co to říká o vaší osobnosti?

Jaký typ plavek nosíte a co to říká o vaší osobnosti?
Léto je přehlídkovým molem nejrůznějších typů plavek. Které jsou ty vaše? Bikiny, tankiny, jednodílné nebo retro plavky? Ať už je to jakkoliv, věděli jste, že právě typ plavek o vás může prozradit více, než si myslíte?

Bikiny o vás říkají, že vám pozornost nevadí

Ať už jedete na dovolenou, chystáte se na wellness či hodláte slunečný den strávit u bazénu na zahradě, jsou bikiny jasnou volbou všech žen, které se chtějí opálit a chtějí dát na odiv svou vydřenou postavu. Jako bikiny plavky se označují dvoudílné plavky, u nichž pas spodního dílu končí pod pupkem.

Nosíte bikiny? To o mnohém svědčí! Znamená to, že máte styl a nehodláte svou pokožku zbytečně schovávat před slunečními paprsky. O vaší osobnosti to vypovídá, že jste odvážná, přátelská a rozhodně vám nevadí pozornost okolí. Jste přirozeně sebevědomá, protože sebe i své postavě naplno věříte. Rozhodně to však neznamená, že na letní sezónu máte jen jedny plavky. Když už bikiny tolik milujete, budete je mít i v dalších střizích a barevných provedeních. I to o vás napovídá, že jste zkrátka in.

Jednodílné a tankiny plavky okolí našeptávají, že jste tajemná

Jednodílné plavky jsou znovu v módě. Existují v různých sexy střizích, které lichotí postavě stejně jako úsporné bikiny. Dovolte nám k těmto plavkám přiřadit také tankiny, jejichž horní díl je prodloužený a zakrývá bříško podobně jako jednodílné plavky.

Jednodílné a tankiny plavky okolí našeptávají, že jste tajemná, Foto: Roman Samborskyi / Shutterstock

Nosíte-li rády jednodílné plavky, rozhodně to o vás nevypovídá, že jste nudné. To, že vám není vidět pupek, totiž ještě neznamená, že nemáte co nabídnout. Jednodílné plavky o vás říkají, že jste tajemná a svůdná. Jste chytrá a sebevědomá a moc dobře si uvědomujete, že když se v plavkách budete cítit příjemně, půjde to na vás vidět i bez odhalené kůže. Nejste prvoplánová a necháváte prostor fantazii.

Extravagantní a odhalující plavky křičí na vaše okolí: „Všichni se dívejte!“

A pak jsou tady extravagantní plavky, ke kterým můžeme klidně přiřadit úsporné bikiny, jednodílné plavky se sexy výstřihy i průstřihy, bikiny se spodním dílem plavek ve střihu tanga kalhotek... Ano, pořídit lze plavky, které odhalí ještě více než běžné plavky. Pokud tyto plavky nosíte, rádi bychom vám vysekli poklonu... Vy ji ale nepotřebujete. Jste svá a bezpodmínečně milujete každý kousek vašeho těla. Jste sexy, jste dračice a na pláži neuniknete žádnému pohledu, ale přesně o to vám jde... Zkrátka chcete být vidět.

Retro plavky na vás prásknou, že jste velká romantička

Řada žen se v dnešní moderní době v módě přiklání k retro kouskům oblečením a retro plavky vypadají moc dobře. Ať už si zvolíte jednodílné plavky s opaskem nebo dvoudílné plavky s vyšším pasem, neutajíte, že jste velký romantik. Milujete západy slunce, gentlemanská gesta a večeře při svíčkách. To všechno si navíc umíte pro sebe zařídit, aniž byste o romantiku musela svého partnera prosit. Umíte to už jen tím, že opak romantického chování zkrátka neočekáváte.

 

Zdroje: