Romantický vztah se Štírem: Dobrodružství, na které nikdy nezapomenete

Romantický vztah se Štírem: Dobrodružství, na které nikdy nezapomenete
Říká se, že se Štírem se nevyplatí si zahrávat. Je pravda, že Štíra není vhodné příliš dráždit, protože jeho reakce lze zpravidla jen těžko odhadnout. Na druhou stranu, je-li jim poskytnuto příjemné zázemí, odmění se nesmírnou laskavostí a obětavostí, jež je k nezaplacení.

Toužíte-li po dobrodružství, pusťte se do vztahu se Štírem. Nebudete se s ním ani chvíli nudit. Když se totiž rozhoří pro svou vášeň, nic nezastaví jeho cílevědomost a touhu důkladně prozkoumat každou příležitost, jak se dostat k cíli. A to platí i v lásce. Na začátku je velice zdrženlivý a opatrný, ujistí se, že ho nezradíte, protože rány mu dlouho krvácí. Ale poté se chopí vůdčí role a postará se o to, aby jeho láska byla tou nejspokojenější. Na spokojenosti si všeobecně zakládá. Má rád, když jsou věci v pořádku, miluje svůj domov, dobré jídlo a partnerovu pozornost.

Jak na Štíra zapůsobit

Štírovi záleží na vzhledu a upravenosti. Je velmi smyslný a citlivý, všímá si letmých pohledů a doteků. Miluje tajemství, které může postupně odkrývat. Musí však cítit vaši přirozenou přitažlivost. Jakmile jej neupoutáte na první pohled, na společnou budoucnost je šance mizivá. 

Jak si Štíra udržet

Upřímnost je magnetem vztahu se Štírem. Jakmile ho jednou zradíte, těžko si zpět získáte jeho důvěru. Štír je náročný na pozornost a jeho žárlivost nezná mezí. Neprojeví ji hned, ale pokud si někdo s jeho láskou zahrává, časem ukáže svou temnou stránku – nenávist a pomstychtivost.      

Romantický vztah se Štírem

Štír si intimní chvíle užívá se vší smyslností od dlouhé předehry až po vášnivé milování. Zbožňuje prozkoumávání neprobádaných krajin a jeho erotické touhy nemají konce. Nepřekvapí jej žádné vaše přání, naopak udělá vše proto, aby vám je splnil, a to několikrát za sebou. Stejnou snahu však očekává od vás. 

Štír a diskuse

Při komunikaci se Štírem je třeba dát si pozor na slova vyřčená i nevyřčená mezi řádky. Ať už přijde řeč na jakékoli téma, buďte si jisti, že si ponechává spoustu věcí sám pro sebe, mnohé zůstává nevyřčeno, včetně výhružek. Právě ty jsou mnohdy nahrazovány skrytými narážkami. A právě zde je třeba být velmi obezřetný, neboť Štíři jsou známí tím, že své záměry vždy dotahují do konce.

Štír a hádky

Štíři zpravidla nebývají iniciátory hádek, avšak stanou-li se jejími účastníky, setrvají až do konce, s jasným cílem vyhrát za každou cenu. Často hádku předčasně ukončí rezignací, díky které rovněž dosáhnou pomyslného vítězství, navíc s menší námahou. 

Nejvhodnější partnerské kombinace, aneb kterým ze znamení to se Štírem vyjde:

Štír a Rak

Štírovi vyhovuje Račí oddanost. City obou znamení jsou hluboké a společně propadnou vášni možná i na celý život. Jejich energie se výborně doplňují. Štír bude ve vztahu dominantní, Rak zase přinese partnerství hloubku a cit. 

Štír a Ryba

Tato dvě vodní znamení si rozumí i beze slov. Navzájem o sebe pečují a oddávají se společným radostem. V partnerství to občas zajiskří hádkou, ale pokud Štír příliš nepropadá žárlivosti a Ryby svým fantaziím, roztržky vztah jen obohatí o potřebné napětí.

Štír a Kozoroh

Láska s energii vody a země, jež vzniká z pevného přátelství, které zůstává základním kamenem dlouhodobého vztahu. Jeden na druhého se dokáží spolehnout. Tato dvě znamení prostě táhnou za jeden provaz.

Štír a Panna

Racionalita a vášeň propojuje Štíra a Pannu v dokonalý pár. Energeticky se skvěle doplňují, a přitom jim nechybí smysl pro pořádek a praktičnost. Jejich společná domácnost je výborně zajištěná.