Týdenní horoskop od 21. června: Blíženci se vyjádří ze svých citů, Panny budou dynamické a Štíry čeká zábava

Týdenní horoskop od 21. června: Blíženci se vyjádří ze svých citů, Panny budou dynamické a Štíry čeká zábava
Velmi opatrná komunikace ve vztazích je stále na místě. Toto období můžete využít k prozkoumání svých slabých míst, avšak je důležité mít ten správný odstup. O víkendu přijde zasloužená odměna v podobě romantiky, vášně a intimního sbližování. Těšte se!

Beran

Zapomeňte na hádky se svými blízkými a spolupracovníky. Nabídněte upřímnou omluvu, i když máte pocit, že chyba nebyla tak úplně na vaší straně. Jeden dobře načasovaný vtip může rozpustit veškerý svár. 

Býk

Dávejte pozor na své výdaje. Než se rozhodnete vydat do nového nákupního centra nebo udělat objednávku v internetovém obchodě, zkontrolujte si svůj šatník. Možná zjistíte, že toho ve skutečnosti tolik nepotřebujete.

Blíženci

Tento týden je skvělý k vyjádření svých tužeb a citů. Stávající vztahy projdou požehnáním. Plánujete-li už nějaký čas učinit rozhodnutí ohledně svého budoucího vztahu, máte ideální příležitost. 

Rak

Pokud je váš vztah nevyvážený, popřemýšlejte, jestli se pro druhé příliš nerozdáváte. Místo toho, abyste na oplátku požadovali více, zkuste sami dělat méně. Věnujte více péče spíše sami sobě a udělejte si čas na to, co sami rádi děláte. 

Lev

Uplynulé týdny pro vás nebyly snadné a potřebujete chvíli na zpracování událostí, které se v poslední době udály. Dávejte si pozor, abyste neslíbili příliš mnoho věcí příliš mnoha lidem. Je možné, že se budete muset vzdát některých povinností, abyste uvolnili prostor odpočinku.

Panna

Tento týden můžete být dvojnásobně dynamičtí. Nezaměřujte se na zpoždění ani jiné negativní informace. Než týden skončí, může u vás dojít k největšímu průlomu v tomto roce. Lidé se dožadují vašeho vedení, tak odhoďte skromnost a směle do toho.

Váhy

Ujistěte se, že se dostatečně staráte o dobrou životosprávu. Zanedbáním odpočinku si můžete koledovat o zdravotní potíže. Odpojte se od chaosu a dobijte energii vhodnou aktivitou. Začněte každý den relaxací, oblíbenou cvičební sestavou nebo procházkou v přírodě.

Štír

Ve společnosti se tento týden budete cítit jako ryba ve vodě. Dejte příležitost novým přátelstvím, romantickým vztahům a rodinným oslavám. Zapomeňte na staré zvyky jako je například den strávený u seriálů. Vyjděte ven a bavte se.

Střelec

Čeká vás událostmi nabitý týden, který vám přichystá šanci připojit se k novým projektům či neziskovým organizacím. Za svou práci se můžete dočkat zasloužené odměny. V tomto týdnu vás může popadnout chuť udělat něco nového a neobvyklého.

Kozoroh

Možná vám připadá, že jste v posledních týdnech ztráceli čas zbytečnostmi, které na vás padaly jako ledové kroupy. V tomto týdnu budete mít příležitost ztracený čas nahradit. Nejprve však poděkujte za lekce, které jste dostali a uvědomte si, co jste se díky nim naučili.  

Vodnář

Tento týden vás doma nikdo neudrží. Potřebujete se uvolnit a nabrat novou energii, která vám pomůže zvládnout i náročnější situace. Jakmile si odpočinete, budete mnohem vnímavější a produktivnější. A vy moc dobře víte Vodnáři, co myslíme tím odpočinkem.  

Ryby

Vládne u vás doma chaos, bojujete se sousedy nebo vám lezou děti na nervy? Vydechněte si, konečně přichází čas, kdy budete vést vámi oblíbené mírové rozhovory. Zajděte si s přáteli na drink a dovolte si na chvíli se odpoutat od všech starostí. 

Zdroje: