Tamaře Taylor ze seriálu Sběratelé kostí je už 51 let, přesto vypadá skvěle. Jakým sportem si udržuje štíhlou postavu?

Tamaře Taylor ze seriálu Sběratelé kostí je už 51 let, přesto vypadá skvěle. Jakým sportem si udržuje štíhlou postavu?
Tamara Taylor je americkou herečkou, která se narodila 29. září 1970 v Torontu. Její otec je africko-amerického původu a matka se skotskými předky. Díky tomu byla velmi zajímavou tváří pro filmová plátna.

Její první skvělou rolí byl seriál Správná pětka, kde hrála například s Matthew Foxem. Můžete ji znát také z Města andělů, nejvíce však divákům přirostla k srdci při sledování seriálu Sběratelé kostí.

Seriál Sběratelé kostí herečce pomohl s kariérou

Největším kariérním úspěchem se pro herečku stala role doktorky Camille Saroyan v seriálu Sběratelé kostí. Do seriálu přišla při natáčení druhé série a její postavu si lidé oblíbili během prvních dílů. Z původního záměru pouze hostující rolí, kterou v příběhu zabijí, se stala stálá herecká role právě díky velkému zájmu o herečku.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

Tamara Taylor je provdaná

Své soukromí a osobní život si herečka velmi střeží, její svatba však neunikla médiím ani bulváru. V roce 2007 se provdala za Milese Cooleyho. Svatba proběhla v mexickém městě Riviera Maya, v krásném hotelu Esencia.

Největším kariérním úspěchem se pro herečku stala role doktorky Camille Saroyan v seriálu Sběratelé kostí.

Zajímavosti o herečce a jejím životě

Manžel herečky Tamary Taylor je povoláním advokát, dokonce velmi úspěšný ve své profesi. Mezi nejoblíbenější koníčky patří rozhodně sledování filmů a seriálů a čtení knih. Za hezkého počasí často vyráží na túry, díky kterým získává skvělou fyzičku i krásné pohledy do krajin během procházek přírodou. Tyto koníčky provází celý její život, a dnes již padesátiletá herečka si svůj život užívá naplno.

Další zajímavostí o životě herečky je, že se řadí mezi leváky. Mezi nejslavnějšími herci není mnoho těch, kteří píší levou rukou. Pokud si chcete připomenout nejlepší scény této herecké postavy, doporučujeme především oblíbený seriál Sběratelé kostí.